03 august 2013

Flere strikkedrømme

 

( Alle billeder er hentet og lånt fra Pinterest )

 

 

Jeg er hverken vild med bukserne eller skoene, men den strikkede sag… DEN gad jeg godt gå igang med. I en skøn efterårsfarve ville den passe mig glimrende at gå rundt i hernede i haven, og som det ser ud kan det ikke være det store at bikse den sammen ud fra billedet. 

 

Så er der den her. En fræk lille sag, strikket af fint fint garn øverst og silke nederst. Selvom den ikke er tætsiddende, er den alligevel totaaaalt sexet synes jeg. Og aehm.. hvor tit er det lige at man taler om sexet i forbindelse med strik????

 

Af de helt nemme projekter, har jeg siden min tidligste “karriere” på pinterest haft denne her gemt :

Det må være noget med at aflangt retstrikket stykke, samlet med fem hæklede firkanter. Tjula hej det er da nemt ik..

 

Det her MÅ være det perfekte sjal til det nærtstående sæsonskifte. OG det er retstrik hele vejen.. Garnet og farverne har jeg vist allerede liggende på lager *host host*.  Eller hvad med det her:

 

 

I mine drømme ku det også være hyggeligt, at få samlet mig en bunke smukke vaskeklude:

 

 

Det er simpelthen umuligt at løbe tør for strikkedrømme. Helt umuligt.

4 kommentarer:

 1. Jeg er lige ved at tro at du løber tør for garn, før du løber tør for ideer ;0)
  God aften og drøm sødt om garn og modeller.
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg drømmer også søde strikkedrømme. I dag kompostbudet endelig med. det japanske strikkehefte, jeg bestilte i Canada for flere uger siden Og nej, det er ikke umuligt at strikke på japansk. Japanerne bruger nemlig ikke beskrivelser, men kun grafer, så det er rimeligt at gå til.Faktisk strikkede jeg for et par somre siden en blå- og hvidstribet bomuldsbluse med en lidt indviklet måde at få skulderstriberne til at passe sammen på, og resultatet blev fint, så nu glæder jeg mig til at gå i gang med en kniplingsbluse à la japonaise.
  Happy Knitting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Drømme løber man vist aldrig tør for. Ej heller for planlagte projekter. Garn? Der findes altid en totalt uimodståelig dealer, der kan skaffe fibre.

  Tiden er det, jeg løber mest sur i - og i denne tid en dum tennisalbue (burde nok nærmere hedde strikkealbue.

  SvarSlet
 4. Det er altså tarveligt at ligge billeder ud sådan helt uden et link :-( .... Jeg er VILD med de to sjaler, hvor fandt du dem?
  Hilsen Sanne :-)

  SvarSlet