02 august 2013

Jeg slår rekorder for tiden..

 

 

 

IMG_5612

 

Ikke af den slags som vil ramme forsider eller noget, men bare store nok til at jeg bemærker dem.

 

Første rekord er det jer besøgende, som har givet mig. I har nemlig for første gang EVER.. besøgt mig mere end 100.000 gange på de tre sidste tre mdr.  Det er sån ca det samme antal, som plejer at kigge forbi OM ÅRET!  Jeg er virkelig meget meget glad for den interesse, og så håber jeg da at trenden holder hihi.  Hvad der præcis er årsagen til den voksende interesse kan jeg ikke helt gennemskue. Jeg synes ikke selv at jeg har ændret ved noget i den periode såå.. 

 

TAK for det. Det glæder på et par møgdage :)

 

 

IMG_5257

Anden rekord står mit kamera for.  Siden jeg fik det for ca tre år siden har jeg aldrig, som i NEVER ever taget så mange billeder på een mdr som i juli i år. Over 1.100 billeder ligger der i min julimappe, hvilket er helt vildt. Og ja, faktisk har jeg ikke fået taget mig sammen siden “ skilsmissen” i 2010 til at få styr på kategorier og sånt, så jeg har en mappe for hver måned i hvert år. Om ikke andet, har kameraet tjent sig selv ind for længe siden selvom jeg stadig afdrager på det, og på en lang kold vinterdag, må det da være oplagt at få sat system i de 36 mapper. Eller hur?

 

 

IMG_6044

Jeg slipper ikke for en ny omgang hovedbøvl ser det ud til, så jeg skynder mig at sende og så står den på inaktive aktiviteter resten af dagen.

 

 

Det er sgu også for varmt til andet.

5 kommentarer:

 1. Nogen gange skal man gøre noget sindssygt, som at købe det dyre kamera på afbedrag.
  Jeg kan i hvert fald se at det forrenter sig så mere end rigeligt i livsglæde.

  SvarSlet
 2. Kan se på Blogtoppen.dk at de bloggere der har mest besøg er dem der skriver om deres privatliv, have og madblogger.
  Claus Dalby ligger på en 3. plads kan jeg se.
  Mange blogge hvor blogejer svarer andre bloggere på sin egen side har selvfølgelig flere besøgende end hvis de svarede/skrev på deres følgeres egen blogge.
  Det har blevet meget alm. kan jeg se at man gør dette. Derved får de forskellige blogs ikke så mange kommentarer, men man kan jo se at mange har været inde og kikke.
  Jeg har selv et meget afslappet forhold til min egen blog, sætter ikke indlæg på mere end en gang eller to om ugen. Jeg har simpelthen ikke tid og overskud til at være på så meget. Det samme med facebook.
  Har heller ikke gået med på Pinterrest og hvad de nu hedder alle sammen...;-)
  Jeg læser en del blogge, men jeg bruger meget mere at læse aviser og nyheder, debatter ol..:-)
  Jeg kunne skam skrive en bog eller to om hvad jeg har oplevet i mit liv, både af en dårlig barndom, ægteskaber og ikke mindst sygdom...men jeg er et alt for generet menneske til at tro at nogen ville interessere sig for det..;-)
  Så derfor holder jeg mig til kun det lidt "overfladiske" som hus og have.
  Jeg synes at det er fint at mange skriver om sit inderste så er det mange der måske kan blive trøstet at det ikke kun er dem der har det på denne måde.
  Fint at sætte fokus på som du gør Borderline..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Du har så mange besøgende, fordi du er dig. Det er både sjove og mindre sjove ting du skriver om. Der er mange kedelige ting som økonomien og sygdom. Men du rammer noget i mig, jeg kan genkende. Men du skriver alt på en skøn måde. Jeg sidder ofte med den bærbare i skødet på sofaen og læser med. Mange gange rent underholdning. Og beundring over du skriver som du gør. Jeg takker. Syntes du er en skøn kvinde.

  SvarSlet
 4. Hej Henriette ;o)

  Jeg følger dig fordi jeg elsker dine skrivestil og så dine vidunderlige foto´s.
  Tak for dig ♥

  Kærligst Annie (som p.t. ikke selv har overskud til at blogge)

  SvarSlet
 5. Får ikke læst med så tit, men tit nok til at ramme nogen, gode, positive, blomsterige indlæg også. Det glæder mig meget, at du får så meget fra hånden.

  Ok, der er da også ´udfordringer´ hos dig stadig. Men du er sej.

  Mange hilsener Hanne.

  SvarSlet