17 august 2013

Jeg vågner langsomt imens jeg betragter de fire raketter

 

 

 

IMG_0989IMG_0990IMG_0993IMG_6461

 

 

Lørdag bliver en god dag tror jeg. Jeg er ikke så frisk for tiden synes jeg, men det betyder ikke, at jeg ikke nyder mine sensommerdage. Jeg kommer bare ikke så tidligt op som jeg gerne ville, og jeg har flere pauser, hvor jeg desværre får tænkt lidt for meget over ting, som ikke lader sig ændre.  Der har været nætter med ubehagelige drømme om fortiden og eks’en, og jeg vågner badet i sved. Jeg oplever at bryde ud i gråd de underligste steder, og uden at ane hvorfor. Der foregår bare en masse i mit indre uden at jeg selv helt forstår hvorfor, og det gør mig lidt rundt på gulvet.

 

Menneskers sjæleliv er en underlig størrelse..

2 kommentarer:

 1. Du skal vide, at du er ikke den eneste, der går igennem de ting, du gør :) - og, for mig at se, har lige netop det, du beskriver, ikke noget med din borderline at gøre... (hvis du skulle tænke det)
  Jeg oplever også 'voldsomme' drømme fra fortiden, for øjeblikket, og har det også med at vågne, ikke badet i sved, men så alligevel at svede noget og have det ret så varmt. Og andre, jeg kender, har talt om at de oplever det samme, som du beskriver, i disse dage. Det må være noget, 'der er oppe i tiden', hvis man kan sige det sådan - og også vigtigt at få renset ud i sjælen, så at sige.
  Men jeg ved også, at det er ikke overgangsalders-symptomer - jeg er samme alder som dig :)
  Skønne killinger - jeg håber, du får mulighed for at beholde et par stykker af dem!

  SvarSlet
 2. Kære Marianne, tak for din kommentar. Måske det er årstidsbestemt.. Det er jo ved at gå mod efterår og mørkere dage, og det er for mig et hint om at jeg også snart bliver mere mørk.Jeg håber bare at jeg i år ikke mærker det så kraftigt som tidligere, fordi jeg har haft den lange sommer udendørs at lade op med.

  Kh Henriette :)

  SvarSlet