20 august 2013

Mor er helt færdig nu..

 

 

 

 

IMG_1235

Alle mine sanser er åbne, så jeg er helt fremme mentalt når killingerne er vågne, og jeg ved godt at jeg nok er mere både fjollet og følsom omkring dyr’s ve og vel end så mange andre, men det kan jeg altså ikke helt selv styre, så ja..

 

.. jeg er helt færdig efterhånden.

 

Der er vel også forskel på at holde fire babyer væk fra vejen og andrer farer, end der er ved bare to styks. Under alle omstændigheder er planen ændret, for jeg blev spurgt om jeg kunne passe dem helt til den 30 august, og der måtte jeg simpelthen melde pas. Her er møgbeskidt, og eftersom de alle fem er paniske ved støvsugeren, er her pænt trængende efter både den og en våd klud på gulvene. Fordi jeg er træt, har jeg heller ikke de sidste dage haft overskud til opvasken feks. Min elskede maskine virker ikke lige nu, for efter at den dryppende vandhane er blevet skiftet, passer gevindet ikke længere til slangen, og jeg har sgu ikke lige kunnet overskue, hvordan jeg skulle få den sag ordnet. Noget med en ekstra dims, som kan skrues på og passer i begger ender, og som koster spidsen af en jetjager OG, som ikke kan købes i den lokale Silvan feks.

 

IMG_6634

Nå, men enden på den historie er, at de nok allerede bliver hentet i morgen, for andre dage passer det ikke ind i ejerens planer. Det er både en lille lettelse at de skal hentes, og også virkelig trist. For ser jeg så de to af dem igen mon? Og vil de kunne huske mig? Og endnu værre, hvordan vil de få det når de kommer hjem igen? Der er der nemlig ikke mennesker omkring den hele dagen, som de nu er vant til herfra. Åh jeg er et fjols med dyr altså.

 

IMG_1271

Lige nu ligger de tre af dem så fint, og sover her ved siden af mig i sofaen. Den ene drømmer højlydt, og ligger og siger de sødeste små lyde i søvne.  På billedet ovenfor har de lagt sig til rette i min gamle stol. Alle fire helt krøllet sammen. Der lå de i tre timer og snuede i formiddags.

 

IMG_6657

8 kommentarer:

 1. Altså mht støvsugeren....så løber mine da også væk...dem om det.
  Da han var killing syntes Felix det var sjovt at sidde på den mens den kørte...men det voksede han fra.

  Forøvrigt...hvis du skal have de to af dem, så kan du da slet ikke undgå at støvsuge, så de kan lige så godt vænne sig til det ;)

  SvarSlet
 2. Glemte så helt at jeg IGEN sagde ÅÅÅÅÅÅÅÅH...da jeg så dine fotos...jeg ELSKER killinger......m......og katte... hehe...

  Glæder mig da også til atter at få killinger, selvom det først bliver når jeg har måttet sige farvel til Speedy.

  Jeg ser sådan på det, at det bliver trist/hårdt osv. at sige farvel til ham når den tid kommer, men så kan jeg i det mindste trøste mig ved at gå på killingejagt.

  Skal forøvrigt have alle tre til det årlige dyrlægetjek på fredag....det er næppe billigt, selvom jeg får mængderabat... :)

  Kram lige alle fire killinger fra mig :)

  SvarSlet
 3. Ja, man bliver SÅ knyttet til de små skønne dyr. Kan godt forstå du ikke magter det men også at du ej heller vil undvære dem. Livet er et svært dilemma nogle gange.
  Kram fra Helle

  SvarSlet
 4. Det er jo så her jeg synes at folk der har kat, skulle få dem steriliseret/kastreret, hvis de ikke ønsker killinger og bagefter har store problemer med at få dem afsat.
  Det er som om man ikke rigtig regner en kat for noget, hvis der sker den noget, jamen så kan man jo let få en ny.

  Det ville jo ikke ske, hvis man havde givet flere tusind for en rase kat, som så hellere ikke bare blev lukket ud, til gene for mange naboer.

  Ikke møntet på dig Henriette, bare sådan nogle tanker jeg gør mig generelt :)

  vh Susanne

  SvarSlet
 5. Det er jo livets dilemma. At elske og miste eller slet ikke elske og heller ike leve! Så smerten må følge oplevelserne og fornøjelserne med killingerne. Nyd dem nu .... Og gør rent bagefter!!!!

  SvarSlet
 6. Godt gået Henriette, at du siger stop nu, hvor du kan mærke din grænse er nået. Alle dyrebørn er skønne, men det er ikke nødvendigvis dig, der skal tage dig af dem. Hvis du kigger rundt på facebook for tiden, vrimler det med gratis dyr, som folk ikke magter. Jeg har selv prøvet, at stå med killinger, jeg ikke kunne få afsat og med en hunkat, jeg ikke havde penge til at få neutraliseret. Det var uoverskueligt og forfærdeligt. Hvis du har behov for at drage omsorg for et dyr, og det forstår jeg godt, så er det ikke så omkostningsfuldt med en lille gnaver eller fugl.
  Kærlige tanker Helle.

  SvarSlet
 7. Jeg synes ikke, at du er spor fjollet... jeg ville have det helt på samme måde. Når det drejer sig om dyr, bliver man blød om hjertet, når man har det som os. :-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes, du er dejlig, og jeg elsker din store kærlighed til og omsorg for dyrene.
  Gid du boede i nærheden, så kunne du nemlig få lov at være feriemor for mine tre halv- og helgamle og kun moderat fjollede misser.
  Som også (sammen med hunden) er skrækslagne for støvsugeren. At støvsuge her er et syn for Guder, med 4 dyr der jagter rundt for at komme af vejen!

  SvarSlet