14 september 2013

Forberedelse og oprydning

 

 

IMG_7203

Hernede på landet, er udsigt og vejr bare fuldstændigt betagende for tiden. Eller.. det har det jo været hver dag siden jeg kom hertil, men det begyndende efterår er virkelig smukt på disse kanter.

 

De sidste rester af sommer holder stadig fast, og jeg kan nu se at tallerkensmækkerne er super holdbare især EFTER, at snegle og kållarver er videre i livet. Det er helt vild så frodigt de vokser lige nu.

IMG_7191

IMG_7190

I det hele taget er det svært at skulle væk fra haven, men jeg må have testet det her allergifis. Så jeg har oprydning i køkken og pakning på programmet i denne weekend. Der skal også lige pakkes garn i rå mængder så jeg ikke løber tør på min udflugt. Uha.. bare tanken!

 

Inden jeg er praktisk indendørs vil jeg dog lige have et par timer udenfor. KAN ikke lade være og VIL ikke gå glip af noget som helst derude.

IMG_7195

1 kommentar:

  1. Dejlige efterårsbilleder :-) Jeg har forresten dristet mig til at købe garn hos garnudsalg...så nu venter jeg spændt på om jeg har regnet forkert på mængden *hi hi* Har aldrig før købt garn der ikke stå i den originale opskrift pyha :-) god weekend til dig og sov godt ....

    Super fin blog :-)

    SvarSlet