10 september 2013

Ik’ fordi jeg har lyst, men… nu springer jeg ud i det

 

 

Min computer, altså denne her jeg skriver på, har i noget tid været underlig. Meget er prøvet, men i dag har den været helt gal. Min egen blog ser vildt mærkelig ud og mangler pludseligt billeder og andet ude i siderne. Facebook kan jeg slet ikke se! Den vil hverken uploade, eller vise sider på nettet som den skal.

 

Så nu tager jeg det træge spring og fjerner alt, og begynder forfra med en renset harddisk. Det tager jo mega meget tid, at få geninstalleret alle programmer og hvad har vi, og meget af det har jeg slet ikke forstand på, men skal have telefonisk assistance til så vær ikke bekymret, hvis der går nogle dage uden at I hører fra mig.

 

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg evt kan blogge fra mobilen, men går det helt galt vil jeg da prøve den mulighed. Det er bare så inderligt uinteressant at sætte sig ind i teknik synes jeg. Jeg vil også bruge Ingstagram lidt mere i den tid jeg ikke kan blogge, så kig ind der hvis I har lyst. Der hedder jeg henriettehald

 

Kryds fingre og håb med mig, at fødslen af en renset maskine går godt :-)

IMG_7164

2 kommentarer:

  1. God fornøjelse, eller en fornøjelse er det ikke :-) Jeg er sikker på at du nok skal få den renset og tilbage til fabiksindstillinger i løbet af "no time", det er alt det andet der tager uendelige meget tid og alle de opdateringer der følger med. :-)

    SvarSlet
  2. Hej Henriette :). Jeg har fjernet mine kommentarer omkring allergien i øjnene, fordi jeg ikke vil være medvirkende til at forvirre dig yderligere omkring dine allergi-problemer :).

    SvarSlet