26 september 2013

Kort mobilblog ..

Jeg er ok, men dødtræt. I dag har jeg fået taget en masse skønne billeder af morgensolen og omgivelserne med mit kamera, men jeg har bare ikke overskud til at blogge. Ikke på den store måde ihvertfald.  Så jeg melder bare lige alt ok, og senere kommer der mere fylde på omkring hus og hjem historien.  Jeg vil dog nok lige overveje HVOR meget jeg deler her, for uanset hvad jeg ender med at beslutte vil jeg modtage reaktioner der mener jeg tager forkerte valg, hvilket bare  gør mig endnu mere forvirret..                     

10 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Der vil altid være personer som mener, at man ikke gør det rigtige.
  Vi vil alle gerne hjælpe dig, men det ender hver gang med diskussioner mellem kommentarskriverne og det kan du ikke bruge til noget.
  Jeg kan ikke rigtig hjælpe dig, for jeg ved ikke hvad der er rigtig at gøre, for vi ved ikke alt om dig i detaljer OG vi skal heller ikke vide alt om dig i detaljer, men jeg tror du har et par stykker, du har tiltro til, så lad dem hjælpe dig og nøjes med at skrive dine dejlige beretninger her på bloggen og når der er noget som du bare må fortælle!
  Jeg håber det bedste for dig. Håber mødet med kontaktpersonen i går gav lidt lys forude.
  Knus og kram Kari

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig med Kari.

   Ønsker dig held og lykke uanset hvilken beslutning du træffer Henriette :) Knus Anette

   Slet
 2. Kære Henriette.
  Hvor jeg dog godt kan forstå dig. Min erfaring som "borderliner" er netop, at når jeg skal træffe beslutninger, så kan jeg gå helt i selvsving med ambivalente følelser, hvor tankerne og følelsene hele tiden skifter. Der er opslidende og jeg bliver ked af - også nogle gange, når jeg har besluttet mig, fordi jeg altid er i tvivl, om det er det rigtige. Følelser og fornuft følges ikke altid ad.
  Derfor må det gøre det endnu sværere for dig, med alle de modstridende holdninger til, hvordan du skal leve dit liv. Det er godt, at du holder nogle pauser fra bloggen og giver dig tid til at mærke efter i dig selv og tale med nogle "rigtige" mennesker. Jeg kender dig jo ikke rigtigt, men kan blot genkende nogle træk fra min egen "forstyrrede" personlighed.

  Jeg vil opfordre os ALLE til at bakke Henriette op, uanset hendes beslutninger.

  Vi er trods alt kun gæster i hendes liv. Som gæster hos Henriette får vi masser af smukke fotos inspiration og indsigt i et begavet menneskes problemer, glæder og sorger, men også et sårbart menneske med et følsomt sind.

  Kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre.
   Jeg glæder mig til fortsat at følge med i det, du vælger at dele med os, der læser din blog.
   Kærlig hilsen Ellen

   Slet
 3. Jeg har fuld respekt og forståelse for, at du nu vil til at censurere, hvor meget du vil dele på din blog.
  Med hensyn til at vi er nogle, som synes, at du træffer et forkert valg, så tror jeg, at du skal se på det på den måde, at vi kommer med ideer og forslag og at kun DU kan vide, hvad der er rigtigt eller forkert for dig, dit liv og din fremtid :)
  De allerbedste ønsker herfra,
  Marianne

  SvarSlet
 4. Pyt da med at nogle mener, du har taget det “forkerte” valg. Jeg har prøvet at komme med begrundelser for det , jeg ser som det bedste. At det sikkert er det, du ikke vælger, har jeg fornemmet fra først af. Valget er dit alene, og det har jeg fuld respekt for. Mange forstår heller ikke mine valg, sådan er det bare.
  At de, der har synspunkter om forskellige valg eller muligheder, indbyrdes begrunder forslagene, kunne være en måde udefra at sagen fra flere sider.
  Selvfølgelig må direkte ondskabsfulde indlæg pilles fra men det er en anden historie.
  Fuld respekt for dit valg Henriette. Der er ingen grund til ikke at fortælle, som du plejer. Det er jo netop det, der gør denne blog værd at læse. Det er den eneste blog, jeg læser! Du kunne med lethed skrive en bog, jeg ville synes, var værd at købe og læse!
  Jeg forstår ikke, du bliver mere forvirret af al læse alle forslagene. Du er en intelligent skribent, du må også være en intelligent læser.
  Hvis du begynder, som andre blogejere, kun at sætte glansbilleder ind, falder jeg fra som læser.
  Held og lykke og masse af gode oplevelser, i lige meget hvad du vælger! Skulle du fortryde, vil jeg ærgre mig sammen med dig, og måske komme med nye ideer til, hvad du nu kan gøre. Jeg skal dog generelt se at få lært, jeg ikke skal blande mig i ting, jeg ikke helt kender omstændighederne bag. Det er jeg blevet bedre til men her er jeg måske plumpet i.
  Kærlige hilsner med ønsker om rigtig meget held og gode stunder til dig, Mette.

  SvarSlet
 5. My choises are my own.....I don't discuss them ( Tornfuglene )

  Knus.....Lone

  SvarSlet
 6. pøj pøj med hvad end du bestemmer dig for

  SvarSlet
 7. Din blog = du bestemmer :-)
  Jeg håber dog, at du vælger at dele. De mange forskellig-artede kommentarer, spørgsmål, løsningsforslag mv. er jo i bund og grund bare et udtryk for, at du rører positivt ved mennesker, at de engagerer sig i din situation og RIGTIG gerne vil hjælpe dig godt videre. Jeg ønsker dig i hvert fald alt det bedste.
  Jeg har i andre blogs set, at kommentar-feltet nogen gange er slået fra. Bloggeren har så skrevet, at der er lukket, at det beskrevne er dét, der er valgt og for dit vedkommende ku' du jo fint skrive, at du bliver forvirret af de modsat-rettede meninger, og at du lige nu har brug for at "stå ved din beslutning" i fred :-). Jeg ved ikke, om du kan lukke for kommentarer, men det er da et forslag... og som jeg startede med at skrive "Din blog = du bestemmer"
  De bedste hilsner Birgit

  SvarSlet
 8. Henriette, den eneste der ved hvad der er godt for dig - er dig, du er den der træffer den beslutning der er rigtig for dig. Ønsker dig alt godt, held og lykke med fremtiden.
  Knus

  SvarSlet