29 september 2013

En chance jeg bare IKKE ku lade gå fra mig…

Billedspam følger i dette indlæg…

 

 

Ikke eet ord om boligeproblemer, økonomi eller andre kedelige faktorer og kendsgerninger fra min hverdag i dag. Jeg gider det ikke. Faktisk hænger det mig langt ud af halsen at have med det at gøre, så jeg tager bare een dag ad gangen og gør hvad der er nødvendigt i den sammenhæng.

 

I dag skal det handle om en lørdag med fuld turbo på opleveren og et sååå dejligt gensyn med min Rasmus. Næsten det aller allerbedste nu tænker efter..

 

 

Planen var egentlig at være praktisk og effektiv i weekenden, lige indtil jeg fredag fortrød og alligevel sprang i bilen og kørte afsted til Odsherred. Deroppe bliver jeg nemlig for tiden så godt og grundigt forkælet at jeg næsten ikke kan rumme det. Jeg bliver bespist med gode sager, givet oplevelser jeg ellers ikke lige sådan går rundt og får, OG jeg bliver passet lidt på. Det tager jeg til mig og jeg lever i nuet med det, indtil andet bliver besluttet..

 

I går var altså pludseligt en dag med bezin på programmet. Jeg elsker fart og maskiner, så jeg er i dag søndag fyldt op med indtryk i en sådan grad at jeg bare kan ligge død på sofaen inden jeg igen tager hjem til Lolland mandag. Og her kommer så unde videre ord billeder fra lørdagen:

 

 

IMG_1848IMG_1850IMG_1859IMG_1864IMG_1867IMG_1870IMG_1872IMG_1880IMG_1881IMG_1884IMG_1886IMG_1891IMG_1892IMG_7531IMG_7536IMG_7541

IMG_1894

IMG_7543

 

 

I kan vel næsten selv regne ud hvor jeg har været i går.. hihi

5 kommentarer:

 1. Tja, hvis jeg ikke kunne se det på andet, kan jeg altid kende "Vandstrandvejen" ud for Skovshoved.
  Min ungdoms revir ;-)

  SvarSlet
 2. Det er lidt uhyggeligt, så ens vi er :-) Fede fotos og et er dig så vel undt med gode oplevelser. Du har næsten været forbi - du skulle da have ringet! Men vi når det forhåbentlig.

  SvarSlet
 3. Jeg mangler vist lidt lokalkendskab fra den anden ende af landet for at kunne regne den ud..
  Men det ser ud til at du har fået oplevet.

  SvarSlet
 4. Det er godt, at du nyder det, mens du kan, Henriette. Man ved aldrig, hvad der sker fremover.
  Da jeg var i din alder, boede jeg en stor del af året i Paris og gav den gas på de franske og tyske motorveje i en potent bil på vej ud og hjem. Nu kører jeg med bedaget fart rundt på de danske veje i min lille Ford Fiesta. Ikke et ondt ord om den. Den accelerer lynhurtigt, og man sidder lavt som i en sportsvogn, så den er jeg også glad for i min noget bedagede alder
  Carpe diem!
  Jytte
  www.danishknitdesign.com.

  SvarSlet
 5. Du kan da ikke sige du ikke oplever noget...;-)
  Ud at sejle, køre på HarleyD. og nu i Cadillac..
  Nu har jeg aldrig selv været for fart og maskiner det siger mig ikke noget.
  Sådan en amerikaner bil er måske ikke det bedste når det gælder benzin slugning og CO2 udslip.?
  Er ked af at læse om din mors cancer, håber at det går den rigtige vej.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet