23 november 2013

Begyndende tilpashed ..

 
.. Jov jov, sådan har jeg det søreme. Er mere død end levende, og nu snupper jeg lige en time på øjet. Imens bliver huset ved markerne tømt for det næst sidste, som kræver trailer. Mine hjælpere har været til kæmpe hjælp. Fra min mobil melder jeg alt ok :-)                                   
   
Her bliver sgu da så hyggeligt med tiden. 
 

21 kommentarer:

 1. Oh, det er lykken at høre. Jeg er fuld af beundring for dig!! Du er en gæv og smuk kvinde, der bare klare det så flot!!! Knus

  SvarSlet
 2. og liiiiige om snart er det hele overstået og du kan koncentrere dig om at hvile, hygge og stille lidt ad gangen på plads, jeg glæder mig til at fölge med.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Frida, lige om lidt.. Det bliver så godt :) Mange tak og knuuuus

   Slet
 3. Selvfølgelig bliver der dejlig hyggeligt, det kan slet ikke undgås, når du har svinget fe-staven med stjernen hen over alle dine herlige sager ;-)
  Bliver du helt færdig med at flytte i dag?
  Og skal du sætte det fraflyttede i stand eller?
  Næsten-julekramz Gitchen, der vil fortsætte med de støvede kasser med julepynten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte, " fe-staven" hihi.. Nej der mangler stadig en smule. Og rengøringen. Skal ikke sætte i stand, det er som det var da jeg flyttede ind.

   Har du fået julepyntet lidt?
   Knuuuus

   Slet
 4. Du er god til at gøre det hyggeligt, så det tvivler jeg ikke på. Det er muligt du ikke kan huske det, men trods alt muligt andet, var der også rigtig hyggeligt i det lille værelse på krisecentret :)

  Ja, det skal nok blive hyggeligt. Og knus fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Tak søde veninde, og nu du minder mig om det, så ja.. det var der vist. Mange savneknus fra miiiiig

   Slet
 5. Det bliver da VILDT hyggeligt! Jeg er så imponeret over din evne til at bringe hygge med dig, overalt hvor du er :) Tillykke med dit fine, nye hjem - jeg håber, du bliver glad for det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh mange tak Reke. Tjaaa, jeg er en hyggefis, men tvivler nogle gange på det mulige i det. Jeg er heldigvis begyndt at kunne se det ske her :))

   Mange tak og knus til dig

   Slet
 6. Halløjsa... og tjuhej hvor det da går og stok og sten... Wupti nu kan du inden længe læne dig tilbage og tage dig et ordenligt langt velfortjent hvil :D
  Hvor er du bare super go :) Og hvor er det super fedt at der kom nogen og hjælper dig - super dejligt.
  Ja vel bliver det hyggeligt - det er jo allerede ved at begyndende Henriette-hygge - det er SÅ fedt :D
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg nemlig, og ja.. jeg har godt nok knoklet har jeg :)

   Tak for de søde ord Annie og mange knus til dig

   Slet
 7. Hvor skønt at du har fået sådan nogen gode hjælpere..:-)
  Det ser jo allerede så hyggeligt og hjemlig ud. Jeg er sikker på at du skal blive glad for at bo her.
  Du lyder meget mere optimistisk nu..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ER optimistisk omkring huset Lisbeth. Det er sgu min udsigt der er det værste hihi :) Du har dog ret, for når den enorme busk bliver skåret ned, så ser sagen helt anderledes ud.

   Mange knus og kram til dig
   Henriette

   PS: er jo spændt på om dit indretterblik finder nåde for mit lille hjem hihi. Du er super god til det der jo. :-)

   Slet
 8. Det her er sgu stort, Henriette! For det første har du formået inden i dig selv at vende noget, du var meget negativ overfor, til noget positivt - nok noget af det allersværeste for en borderliner. Dernæst har du trods træthed og utilpashed knoklet på som en lille vild. Og du har ret - der bliver da superhyggeligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oj mange tak Fr. Møller. Du ser noget jeg ikke engang selv tænker over. Men det er helt rigtigt, det ER svært at se omvendt på tingene for mig. En lille vild hihi, ja det er ikke helt galt, men nu kan jeg da se en ende på den del af det. Hurra :))

   Kh og knus

   Slet
 9. Hvor er det godt at høre, Henriette. Du skal nok få det hyggeligt i dit lille hus; det tvivler jeg ikke et øjeblik på. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Mia. Jeg finder jo bla inspiration i min kærlighed til den engelske måde, at gøre det på. De har jo mega mange små huse med mega meget i :-))) Tak for det, og knus

   Slet
 10. Du er jo så god til at hygge, henriette og jeg kan virkelig se et meget hyggeligt hjem for mig og håber at du finder en base der og bliver så glad for det at det bare bliver hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for ordene Rikke og ja, jeg tror sgu du får ret i dine spådomme hihi :))))

   En dag må du komme herned og se efter selv ik..
   Knuuus

   Slet
 11. Er sikker på at det bliver hyggeligt og måske kommer du til at elske det så meget at du bliver hængende, for det er da et sted hvor man hygger, det forestiller jeg mig bare ud fra de få billeder ; )

  SvarSlet