25 november 2013

Sidste mandag i november, byder på høj klar himmel

Jeg begynder lige med brok, så er det lissom overstået..   Det ER bare sur røv , at jeg har mistet den smukkeste udsigtspost i min lille verden, og på sådan en morgen som idag er det virkelig mærkbart.                                                   Når det så er sagt, så må jeg jo bare finde nye øjne frem, så jeg alligevel kan indfange de smukke øjeblikke, også her i dukkehuset. Et af dem er helt klart kirketårnet.                                               Knivskarpt står det mod den frostklare blå himmel, og i rette vinkel ser den jo fantastisk ud. Ik.. :-).                                    Nå, men mandagen er igang og ligeså er jeg. Det ER nu praktisk, at jeg lige sådan kan smide lidt ord afsted fra mobilen i en snæver vending, for jeg har ikke lyst til computertid nu. Der er ting at rykke rundt på, og hylder at få på plads. I mangel på prof hjælp til det, og da jeg faktisk hader at være afhængig af hjælp fra andre, når DE ( helt naturligt ) har tid, bruger jeg da bare min egen metode til at sætte dem op, ja jeg gør. Senere får I at se hvordan..         

2 kommentarer:

 1. Ja så godt på kortet at du bliver næsten nabo til kirken...måske du skulle gå til julegudstjeneste og på kroen bagefter...;-)
  Uden at være særlig religiøs (har meldt mig ud) så gik vi til julegudstjeneste i "gamle" dage. Det var så hyggeligt med alle de smukke julesalmer..:-)
  Midnats gudstjeneste nytårsaften har jeg prøvet en gang..det var ikke noget vi prøvede igen.;-)

  Når du får studset din store thuja så får du jo også en lang fin udsigt i haven og fra køkkenvinduet.
  Hvordan gik det med de nye lejere der skulle se på huset på Alsøvej den lørdag??
  Turde udlejer at vise dem huset mens du var hjemme..;-) ?

  God arbejdslyst, jeg skal også i gang med rengøring som er hårdt tiltrængt...solen skinner også i dag og man kan se at her bor 5 hunde og en hvid kat..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk seriøst besluttet at finde ud af, hvilke julekoncerter der bliver spillet hvornår i den kirke. Har kun een gang oplevet sådan en koncert. Med min mor for 100 år siden. Det vil jeg gerne igen, og også gerne i en af de mange andre kirker her omkring. :) Udlejer aflyste... !

  Håber du har fået gjort fint rent forresten?

  Knus Henriette

  SvarSlet