17 november 2013

Jeg fandt en gryde AKA morgenkaffen er i hus

 

 

 

Indvendigt ville jeg SÅ gerne suge søndagens strålende solskin til mig. Indvendigt har jeg lyst til at gå en stille morgentur, derude på den øde landevej. Indvendigt gad jeg godt lave dej til en omgang lune boller til eftermiddagskaffen.

 

Jeg orker intet af det.

 

Humøret er ok, og jeg føler mig ved godt mod, MEN… hillemænd hvor er jeg træt. Jeg kommer ikke udenom dagens aftale, men så har jeg som motivation lovet mig selv, at holde tirsdagen helt fri. Der tager jeg ind til Nykøbing og bliver plejet og nurset lidt, for jeg trænger til det. Sylvia har stolen klar til mig, og så står den på neglepleje/ sidste nyt fra Fuglse. Jeg håber sgu da bare, at jeg er i stand til at få kroppen op, og ud i bilen.

 

Lige nu sidder jeg heldigvis stadig her. I nattøj og med den tiltrængte morgenkaffe for jov, jeg fandt en gryde. Så langt havde jeg slet ikke tænkt, og ville heller ikke have nået dertil i min hjerne, hvis ikke Gitte lige mindede mig om DEN mulighed. Min persienneopsætter når frem om et par timer, så jeg har god tid. Til endnu en kop kaffe. Og til at messe stille..

 

Jeg NÅR det. Det skal nok gå. Jeg klarer den. Om to uger er det overstået og SÅ kan jeg sove og slappe af.

3 kommentarer:

 1. Det er hårdt, det du præsterer denne måned. Jeg kan godt forstå, du drømmer om, at du om en uges tid kan sove resten af året.
  Henriette, når man læser gamle beretninger i din blog, er det, du får ordnet i øjeblikket, ud over at være ualmindelig godt gået , ogaå helt anderledes end hvad du tidligere fortæller. Du er kvalme-træt og mørbanket, har migræne og mange ubehageligheder men – i modsætning til tidligere – for pokker hvor er du aktiv. Inden vi for set os om, er det forår. Der er kun 5 uger til det igen bliver lysere. Med den tid du skal bruge til at sove ud, oven på den omgang, du er i gang med, tror jeg, det ender med, der kan konstateres, at du kom ualmindelig godt igennem den frygtede vinterperiode på Lolland. Lad os håbe på noget lysende sne januar og februar, og ja, fra Marts er det forår. Mon du ind i mellem nu, lige har et par minutter, til at lægge nogle forårsløg i haven. De sælges ud billigt nu i forretningerne, og det er ikke så stort arbejde at få dem i jorden. Bare så du har noget at glæde dig til at se blomstre i haven om ikke så mange nåneder.
  Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
 2. Selvfoelgelig klarer du den.Herligt billede af det lille marsvin. Ih hvor jeg savner at have saadan eet rundt mig.

  SvarSlet
 3. Lige om lidt er det overstået !
  Knus :)

  SvarSlet