07 november 2013

Nogle drømmetydere iblandt læserne??

 

 

Er vågnet med bankende migræne. Igen!   Og med det vildeste mareridt livagtigt stadigt på nethinden, bag de uhyggeligt forsovede øjne.

 

(Allerførst:  Helle.. vil du ikke lige sende mig en mail, så jeg kan få dit mobil nr, vil gerne aftale nærmere om lørdag? )

 

Bliver migrænen ved, er jeg nemlig endnu mere afhængig af den hjælp to gæve kvinder har tilbudt i weekenden.  Og mareridtet..

 

Ja jeg er altså ombord på et skib med glade og feststemte mennesker. Vi befinder os på et iset natsort koldt hav, og i baggrunden falder et isbjerg pludseligt sammen og skaber en kæmpebølge, som ender med at få skibet til at synke. Under det kolde vand er bla en baby, som senere viser sig at være reddet. Jeg kigger ligesom på det hele udefra, selvom jeg er både våd og forfrossen..   Hvorfor pokker drømmer jeg sådan noget? og hvad betyder det?  Jeg fryser endnu bare ved tanken om det kolde vand og gyser indvendigt over, hvor ensom jeg følte mig der i mørket og kulden.

 

Hader bare at vågne på den måde. Forvildet, forvirret og forsovet. Og så endda med hovedpine også. Jeg skulle have været ned, og ha begyndt fra en ende af i huset i dag, men nu ved jeg ikke lige.. Bilen blev ordnet af en flink eks’date i går, og vi fik kørt et læs på traileren. Han er sendt tilbage til Sjælland forlængst, så måske jeg bare må være super duper glad, fordi han fiksede det som skal til omsyn for mig..  Og fordi han gad tage den lange vej bare for at hjælpe mig. Jaja, flinke hjælpsomme eks’er, der IKKE magter en  “sød, flink, varm, sexet, dejlig, morsom og strikkende kvinde, med et lorteliv “ på fuld tid,  har jeg rigeligt af.

 

Nå, men lige nu vil jeg forsøge at få mig selv på højkant igen. Og ikke tænke på at udlejer ankommer kl 13 på lørdag for at fremvise huset til en evt ny lejer..

 

IMG_2058

14 kommentarer:

 1. Det var ellers en god drøm! En besked til dig om at babyen bliver reddet. Babyen er “dit nye liv”. dig, din kerne, dine muligheder, dit sande jeg med alt hvad der er muligt for nyt at udvikle sig.
  Rejsen med skib er sådan som du ser dit liv. Du er frysende tilskuer til en katastrofe. Du ser fra afstand at at alt er koldt og ensomt. I alt det færfærdelige ryger babyen (det nye, fremtiden) i det iskolde vand men reddes trods alle odds.
  Du skal få kontakt med den reddede baby, det er din livskraft, (dig). Det er ikke så godt, at du ser det hele udefra. Det var bedre, om du selv var røget i vandet i drømmen, eller det allerbedste, hvis det var dig selv, der havde reddet babyen. Her bliver babyen reddet af nogle du ikke ser. Det er evner i dig selv, som du ikke kender. En rigtig god drøm med et tydeligt livskraftigt budskab.
  Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. PS "som du ikke kender" skulle være: som du ikke kender endnu.
   Hvis du er heldig, kommer der fortsættelse på drømmen. Læg mærke til om der f eks optræder børn i nye drømme.
   Drømme som gør så stort indtryk, er som regel optakt til viderebearbejdning af et personligt problem. Mareridt kan komme, når man er tæt på noget, og også parat til at se på forholdene, selv om det virker skræmmende. Meget lukkede eller forkrampede mennesker har sjældent mareridt.
   Bemærk at drømmen ikke siger, dit liv er en katastrofe, den viser alene, hvordan du ser det. At babyen bliver reddet, gør det, som allerede omtalt, til en så god drøm, lige til at bygge videre på som en ny frisk begyndelse. En rigtig positiv "det nye liv" drøm med barsk udrensning af det gamle.
   M

   Slet
 2. Hej Henriette,
  jeg tror, at det du drømmer om, kan være din drøm/dine drømme for et bedre liv, der har lidt skibbrud?
  Du havde jo investeret en hel del af følelser og engagement i din drøm om et bedre liv, i dit nuværende hus på landet - og nu har alt det jo 'lidt skibbrud'. Vand i drømme=følelser.
  Samtidig havde du også en drøm om noget mere med den sidste kæreste, som ikke ville det samme som du, så den drøm led jo også 'skibbrud'.
  Det føles nok ensomt og mørkt og koldt i dit liv lige nu, som i drømmen, men babyen overlevede.
  D.v.s. at dit spæde, allernyeste liv er her nu og venter forude og det er op til dig, at nære det og tro på det.
  For der er altid en ny start og en ny drøm - så giv aldrig op!
  Håber du kan bruge det til noget og ønsker dig god bedring og en god torsdag, på trods af den bratte og barske opvågning i dag.
  Kærligst,
  Marianne :)

  SvarSlet
 3. At udlejer kommer op lørdag, skal du ikke gøre noget ud af, det må se ud som det gør. Og hvis du vil ligge i din seng, så gør det.

  SvarSlet
 4. - Og hvis du kan få koncentreret lidt af mug-lugten er det jo kun forbrugervejledning.

  SvarSlet
 5. Desværre er "mug lugten" først kommet, efter at, du ikke kunne blive huslejefri.
  Jeg er meget ked af at, du prøver at, skyde hele skylden på huset, og ikke din katatsrofale økonomi. Huset fejlede ikke noget inden, du fik at vide at, du ikke kunne bo gratis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg, kære udlejer, hopper jo rundt som en glad duracell kanin af bare jubel over at skulle flytte igen. Jeg er jo super duper glad over at dryppe øjne to gange dagligt på 3. mdr, har det helt fint med at have kastet benadryler i halsen som bolsjer siden juni, over at smøre mig med eksem creme på arme og i ansigt for at holde udslet væk, og jeg er mere end lykkelig over, at jeg i august fik den glimrende ide, at jeg synes mit liv er så ensformigt og mangelfuldt, at jeg simpelthen bare VILLE ud i en ny flytning. Migræne og mavepine er bare noget jeg finder på for at få opmærksomhed, og alle billederne af mig med tophævede øjne.. dem har jeg da så fikst fået konstrueret i photoshop til ære for bloggen her! Jeg synes også det er vanvittigt morsomt at alt mit tøj skal vaskes om, når jeg overnatter andre steder, fordi det lugter tydeligt af det hus jeg bor i.

   Så ihh NEJ, jeg er da overhovedet ikke spor ked af at måtte væk herfra nej. Ej heller er jeg ked af at miste verdens bedste nabo'er. Jeg har skrevet side op og side ned om, hvor frygteligt jeg har synes det har været at bo lige netop her, på dette sted og i disse omgivelser.Jeg har simpelthen valgt helt frivilligt at flytte fordi jeg synes det sjovt med forandringer, og fordi jeg har så fantastisk meget overskud og energi, at NOGET skal jeg jo bruge min tid på. Eller hvordan er det nu lige det er??

   Nej vel..

   Nu har du fået lov til endnu engang at give udtryk for her på min blog, at du er ked af at jeg fortæller om et sygt hus, og det lader jeg stå, for det er kun rimeligt at mine læsere kan se at min udlejer også er ked af det...


   Slet
 6. Er det sådan, det hænger sammen ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej helt så enkelt er det nemlig ikke, og jeg HAR blogget om mit forslag om huslejefrihed for flere mdr siden.. DET er ingen hemmelighed. For lige kort at gentage, så var jeg træt at at udlejer siden maj intet havde foretaget sig omkring det manglende gulv i entreen og de to rådne vinduer. Jeg foreslog derfor, at jeg selv tog fat i det og fik det lavet, mod at jeg så ikke skulle betale huslejen, men i stedet brugte pengene på de forbedringer. Det ville udlejer ikke være med til, da de mente de ku gøre arbejdet og finde vinduerne til en billigere penge end jeg selv ville kunne. De ting har skullet lavet helt fra begyndelsen af, men først i sept får jeg så besked om at NU er vinduerne bestilt, og at det vil tage tid da det er specialmål. Det mener jeg så ikke kan være en overraskelse, da det jo ikke er en nyere ting at vinduerne er rådne. Det er ikke EFTER jeg flyttede ind, at problemet er opstået, så det har taget alt for lang tid, MEN.. det er ting jeg har kunnet levet med, lige indtil det gik op for mig at det er selve huset som giver mig allergi. Det har udlejer hele tiden nægtet kunne være tilfældet og der er ikke taget tiltag til at få huset undersøgt, så vi kunne få slået fast HVAD der er i vejen med det. SLUT. Mere gider jeg ikke gentage om den sag. Der ER skrevet om det. MANGE gange og jeg må bare videre nu.

   Slet
 7. Ihh, Henriette, hvor er jeg glad for at du skal flytte, for med det der i dag har stået her på bloggen fra din udlejer oh dig, så er der slet ingen tvivl om, at det er bedst for jer, at jeres veje skilles NU.
  Tænk ikke på hvilken ballade og ubehageligheder det kunne give på sigt, hvis I igen blev uenige.
  Godt du meget snart bor et andet sted, og så håber jeg uslejer vil opføre sig som et ordentligt menneske, og se at få bragt sagerne i orden, inden næste lejer flytter ind!
  Kramz Henriette fra Gitte E

  SvarSlet
 8. Henriette er på "ny førtidspension", hvilket betyder, at hun efter skat har omkring 12.000 udbetalt. Min økonomi ligner, og meget er det ikke - men katastrofalt - nah. Man kan godt få råd til at bo, men hvis huset er faldefærdigt, og udlejer ikke tager sit ansvar (han har fradragene) - kan det blive surt.

  Held og lykke med at leje ud til den næste dumme københavner. Og held og lykke til Henriette med dukkehuset i Rødby. Ordnede forhold og fjernvarme skal man ikke underkende :-)

  SvarSlet
 9. Jamen held og lykke til udlejer med den næste dumme københavner - der er rigeligt af dem. Og held og lykke til Henriette i Rødby - ordnede forhold og fjernvarme er ikke at kimse ad.

  SvarSlet
 10. Stakkels næste lejer! Udlejer beviste jo for et par dage siden, at man overhovedet ikke kan fæste lid til hende.
  At bryde ind hos sin lejer, når hun ikke hjemme er jo ikke både ulovligt og dybt umoralsk. Derfor Henriette: Glæd dig over, at hun for dig snart er en saga blot. Centralvarme og overkom-melig logistik samt bedre økonomi kan godt give dig meget bedre livskvalitet.
  Held og lykke på din nye adresse
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 11. P.S. Brava Henritte, at du nu vil godkende kommentarer, før de bliver trykt. Der må være grænser for, hvad man skal stå model til!
  Jytte

  SvarSlet