30 november 2013

Punktum punktum komma streg.. den næste måned vil jeg hvile mig

 

 

Lyder godt ik?  Og fornuftigt. Og fatbart.

 

 

IMG_2235Vi ved bare godt allesammen, at jeg ikke kan holde mig helt til det. Især fordi december slår til i morgen, og bare tanken om kaos og jul gør mig stresset. Jeg skal nu nok få hvilet, og jeg skal nok også få lidt orden på tingene, håber bare at jeg kan fordele mine kræfter fornuftigt.

 

Jeg laver IKKE julekalender til jer i år. Orker det bare ikke. Det er en ting, jeg har nedprioiteret sammen med ambitionerne om, at komme helt på plads på ti min…

 

Iøvrigt er mine fingre igen blevet værre, selvfølgelig pga af alt det her slæberi, rengøring og løft af kasser mv. Derfor er jeg bare så glad for at jeg har fået tid til de indledende manøvrer på Nykøbing Hospital her midt i dcember. Operationen kommer til at foregå lige efter jul. Af praktiske årsager hihi. Men det bliver nu rart ikke hele tiden, at skulle vække sovende fingre, når jeg bla sidder og skriver her.

 

IMG_7833

Åhh det er sidste dag i november. Det er en fryd, at jeg kom igennem den helskinnet, og med forstanden i behold. Om lidt vil jeg forsøge at rejse mig fra min lænestol, og se om ikke jeg kan finde plads til de fem kasser, som er regnet helt i stykker i går. De er fyldt med køkkenhejs, og skulle egentlig have været båret ind da jeg kom hjem, men øhhh det øhh skete så ikke. Og jeg vil ud i haven i dag. Invitere fuglene på middag og få lyskæden frem. Og og og …

 

 

IMG_7849

Rigtig god lørdag til jer alle, og nyd den nu. Den kommer ikke igen.

1 kommentar:

  1. Det lyder som en fuldstændig perfekte plan. Og tænkt sig hvad du har fik udrettet i løbet af den triste mørke november.

    SvarSlet