02 november 2013

Tid til at se virkeligheden i øjnene lørdag

 

 

I dag gør jeg det. Har udskudt og udskudt, især måske fordi der ikke har været sikkerhed for noget indtil nu. I dag er der vist ikke længere tvivl om, hvor jeg skal hen så jeg griber den bærbare og ændrer adresse… Synes godt nok jeg kender de to hjemmesider lige vel godt nok efterhånden. Da jeg flyttede herned opdagede jeg, at man på postens hjemmeside, kan se ALLE de adresser man har boet på hele livet igennem, og nu kan jeg så lige smide een til på.

 

 

IMG_1755

Det bliver lidt lettere trods alt, ved tanken om at denne ulidelige kløe omkring øjnene stadig er der, selvom det svinger hvor meget og hvor slemt det er. Det hjælper også fordi jeg ( som nogle har spået ), er møghamrende træt af at skulle holde gang i den sk.. brændeovn hele tiden. Jeg er vild med effekten, men det er belastende hele tiden at tænke i hvornårskaljegigenudogkøbebriketter/træ..  Så nej, jeg synes det er en lettelse igen, at få fjernvarme og radiatorer med ensartet og konstant temperatur. SÅDAN!   Jeg indrømmer det Fr. Møller :-)  Du havde og fik ret. Men nogle gange skal man jo lære det på den hårde måde, og af egen erfaring søde kvinde.

 

Det bliver også lettere fordi jeg er blevet oplyst om, at der er 4G forbindelse på min nye adresse. DET glæder jeg mig godt nok til, for her er det jo kun 2-3G. Det svinger lidt og ofte er det vejret, som bestemmer mine aktiviteter på nettet.

IMG_2109

Så jeg flytter adressen i dag, og tænker videre over hvordan mine møbler skal stå. Heldigvis har jeg jo ikke ret mange længere, og Lisbeth er kommet med nogle rigtig gode forslag, som jeg bygger videre på inde i hovedet. Der er ET stort spørgsmål, som jeg kaster i udbud her:

 

IMG_2128

Min entre i det nye lille bitte hus, er så lille at der IKKE er plads til hverken overtøj, tasker, sko eller noget som helst andet. Nogle forslag?  Hvor gør jeg af vinterens snavsede og våde fodtøj? Af sommerens gummistøvler med jord på? Selve rummet er så smal,t at man ikke kan bruge væggen til noget, for så kan man ikke gå igennem hoveddøren, lukke den og ejheller gå fra trappen og igennen døråbningen til stuen. Så den ER virkelig lille.

 

Det regner og ligner en dag for langsommelighed og hygge, så det vil jeg forsøge på selv at udnytte. Som jeg skrev i går.. Vejret indbyder til det, og til at drømme lidt.

 

                       Billedet er fra Pinterest, og klikker du på billedet kommer du til stedet med flere ideer til papirleg

16 kommentarer:

 1. Kan du ikke hænge støvlerne lige der under det der vindues-noget? Mine gummistøvler, og tasker hænger på en lavthængende knagerække henne ved hoveddøren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var måske en god løsning Sifka :) tak tak

   Slet
 2. Er der plads under trappen eller?
  Og i øvrigt, tillykke med alle de utrolig søde kvinder, der kommer og hjælper dig, du er meget heldig, og det har du fortjent. smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Under trappen skal min vaskemaskine stå Gitte.. eneste mulighed nemlig.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Tænkte netop også på de knager, som englænderne tit bruger til røjsere... Se her (men se IKKE på den vanvittige pris; det kan selvfølgelig gøres meget billigere): http://bootandsaw.co.uk/shop/oak-wall-hanging-welly-rack-6-pair/

  SvarSlet
 5. Tak Mia. Der er jo bagdøre som samtidigt er køkkendør ud til haven, og jeg overvejer om jeg skal bruge det lille stykke væk derude som mine entre, MEN.. så kommer jeg til at mangle plads til køkkenting.. bum bum, det er lidt af en opgave det her :)

  SvarSlet
 6. Tror nok, at jeg kun ville bruge køkkenindgangen og så blokere hoveddøren og bruge pladsen der til opbevaring. Kunne man ikke sætte et sødt skilt op på døren om venligst at bruge bagindgangen? Det er lidt svært at fornemme ud fra billedet, men når vi kommer flere kvinder i week enden, får du sikkert utallige indretningsforslag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det jeg selv har tænkt på, men bag/køkkendøren kan ikke låses op udefra! Vil lige høre med udlejer om det ku blive lavet om, til en fornuftig penge..

   Slet
 7. Hvis det var mig, ville jeg nok bruge køkkendøren til hyggelig daglig indgang, (håber der er plads til overtøj dér) og lade fordøren være den fine pæne indgang, der KUN bliver brugt til at lukke gæster ind af - du ved til fest med dug på bordet. For en enkelt krog der er tom til dagligt må der kunne klemmes ind. (Eller de der knager der falder ind i brædtet når de ikke er i brug - og så skal de ikke være i brug med mindre der er fest!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ide er også god Tante. Det falder godt i tråd med at jeg gerne ville indrette et lille stykke væk ved døren med knager eller lign. :)

   Slet
 8. Køb nogle billige plastdækkeservietter, og klip dem til så de passer til den venstre side af trappen, der går ovenpå. Hvis den er bred nok, så kan den godt fungere som skoreol også. Køb nogle små knager og søm dem fast på ydersiden af gelænderet (ikke på "trappesiden") Der kan vel fint hænge et par jakker :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det metode bruger jeg faktisk allerede her, desværre er det som kaldes en trappe, men som egentlig kun er en hemsestige.. slet ikke egnet til noget som helst. Trinene er åbne, de er smalle både i længde og bredde. Jeg tænker lidt på om jeg skulle finde mig en tømrer som med lidt snilde, kunne bygge noget mere solidt en dag. Færre men højere trin, og så med plads til et par sko i siden netop :) Nå, men det er kun en lille drøm, for det er sikkert både dyrt og alt muligt hihi

   Slet
 9. Henriette, jeg ville elsket at have taget fejl! Når der engang er faldet ro over alting, kommer jeg til Rødby og besøger dig - du må selv om, om det er et løfte eller en trussel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! det er sgu da begge dele du skrappe kvinde :-)))) Du er velkommen og det ville være så hyggeligt at strikke / tale med dig irl. Så jo at du har rundet Lone i weekenden, og der blev jeg lige helt misundelig et smut, for jeg er sikker på at der er dødrart at være ovre ved hende.

   Slet
 10. Ja, jeg har rundet Lone på den måde, at hun bor endnu længere ude på Nordfyn, end min far gør. Langt derude, hvor den offentlige transport holder op. Så når jeg gerne vil besøge min far, er jeg så utrolig heldig, at Lone gerne gider hente mig ved rutebilen i Otterup os sætte mig af på sin hjemvej. Det sætter jeg meget stor pris på.

  SvarSlet