30 december 2013

En lille blød gæst

Jeg har en lille blød gæst på besøg til i morgen. En gæst som ikke viger fra mit skød et sekund, sålænge jeg sidder i min stol.. Angiveligt er det en udekat, men her nægter hun så meget som at kigge ud i haven, når jeg åbner døren. Hun skal tydeligvis ikke have klinket noget. Så ja.. Jeg er blevet til en blød pude at ligge på, og både hækling og computer må vige mener hun.                                                  
  
Noget siger mig, at denne kat ikke føler sig helt sikker på at dens position er sikret.. 

7 kommentarer:

 1. Der er ikke noget som katte der kan bringe afslapning og hygge :-)

  Godt Nytår - håber det nye år kommer med ro og noget ekstra i godteposen til dig <3

  SvarSlet
 2. Nårh, hvor er hun kær. Og du tilhører da vist hende, hva'? ;-) Hun ser ligeså magelig ud som min den ene - der så tager spurten ud af altandøren hvis hun kan komme til det. Det er heldigvis kun lykkedes for hende en enkelt gang!
  -Maiken

  SvarSlet
 3. Søde Henriette, det sidste billede viser en lille kat i total afslappet ekstase. Typisk for den stilling er netop at den ene pote er udstrakt med stritnegle og det hele, mens den anden er krummet sammen. Det er sådan killinger 'malker' deres mor, og den malkende bevægelse ser man ofte hos voksne, netop når de stornyder.
  Hvis den ellers ikke er nogens kat kan du da vist godt begynde at overveje foderskåle osv....
  Og tillykke med det, et hjem uden kat er i min optik ikke helt fuldendt!

  SvarSlet
 4. Ifølge min erfaring her fra Vandkantsdanmark, hvor sommerhusgæster ikke så sjælden efterlader en kat til sig selv, ser katte, som ikke tilhører nogen, helt anderledes uplejede ud, så hvis jeg var dig, Henriette, ville jeg fx sætte nogle notitser op på lygtepæle eller lignende i nabolaget om, at en kat er flyttet ind hos dig, hvis det altså er det, der sker. Det er jo mege
  t muligt, at en kattemor- eller far løber bekymret rundt og leder efter sin kat. Det gør min nabo ikke så sjældent, og hun er altid bange for, at nogen skal komme til at lukke en af hendes katte inde i udhuse eller lignende.
  Er du for øvrigt sikker på, at du ikke har katteallergi?
  Godt Nyt År
  Jytte
  www.danishknitdesign.com.

  SvarSlet
 5. Hun hygger sig da hos sin feriemor..:-)
  Du har forhåbentlig fået en kattebakke med?
  Hun er bedårende dejlig. Min kat Putte ligger også i arm her når jeg sidder ved computeren.
  Flere gange må jeg lige flytte hende lidt når min arm sover. Hun har ellers sin kattepude her på mit skrivebord og radiatoren lige ved siden af. Hun elsker at putte, deraf navnet..:-)
  Sover hun også sammen med dig?
  Tror du kommer til at savne hende når hun skal hjem igen..;-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jytte...

  Det er en kat som Henriette passer et par dage...den skal hjem i morgen...:-)

  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Nå for Søren! Hastværk er lastværk, så undskyld! Men jeg fik da i det mindste afleveret et budskab, som ligger mig meget på sinde.De foregåemde tre hårde vintre.
  Godt Nytår til Jer Allesammen derude
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet