05 december 2013

Flittig onsdag, død og stormfuld torsdag

 

 

 

IMG_2336

Så fik jeg endelig kalenderlyset tændt. Og ild i kakkelovnen. DEN skal jeg så lige vænne mig til, for den fungerer anderledes end hvad jeg ellers har prøvet, men den varmer sørme godt op.

 

Onsdag fik jeg en raptus, så nu er køkkenet stort set klart og færdigt til brug. Der er styr på de ting, som har plads i reolen ved spisebordet i stuen. Alle kasser er tømt i underetagen. Og.. her er et pænt overblik nu.

 

Udenfor står så lige de sidste fire fem kasser, som indeholder bøger jeg lige vil se igennem, inden de får opholdstilladelse indendøre.. Heldigvis er de under tag og godt i læ, med tanke på den hersens vinterstorm som meterologerne er i selvsving over. TJEK”

 

I haven er alt løst fjernet, eller bundet fast. TJEK”

 

 

IMG_2340

Billeder mangler jeg stadig at få taget, men måske jeg senere finder på at tage en runde med kameraet, lige nu handler det mest om at få øjnene åbnet igen. Ku nemlig slet ikke få ro på i aftes, og jeg overvejede på et tidspunkt  (ved ettiden i nat!! ), at gå i gang med at gøre badeværelset rent. Her fik jeg dog bremset mig selv, for jeg ved jo at jeg brækker halsen, hvis ikke jeg stopper op. Alligevel var den tre før jeg gik under dynen, og nu sidder jeg så her. Med poser under de matte øjne, kridhvid i ansigtet, og med hævede øjenlåg fordi jeg i går gik rundt med en sweater, som jeg tydeligvis har overset at få vasket efter flytningen. Det ER sgu utroligt!  Bemærkede godt, at den lugtede lidt af det gamle hus da den røg over hovedet, men jeg kom fra det. Senere begyndte mine øjne at klø og mine hænder at slå ud, men jeg glemte at smide den i min iver efter at få tømt kasserne, og det kan altså både ses og mærkes. NOJ hvor det klør..

 

Nu er det så torsdag. Blæsedag. Femte december 2013. Tror det bare bliver en dag i pyjamas, og et lovet skriv om en strikketing til at poste på bloggen senere idag.

IMG_2323

2 kommentarer:

 1. Det er godt nok vildt, som det svamperi kan blive ved!
  Hvor ER det godt, du er kommet væk, og hvor er det godt du har fundet det helt rigtige dukkehus.
  Og hvor blev jeg glad, da jeg læste om den hjælp, du har tilbud om fra 'naboen'.
  Rigtig kakkelovn? Med kul/koks? Wow!

  SvarSlet
 2. Ja helt utroligt som du reagerer på det svamp. Godt der lige var et dukkehus til dig :) Ja blæsten tager til her på sydhavsøerne. Jeg skulle have været til Køge men af frygt for at strande på den "forkerte" side af broen blev den aftale ændret. Nu skal yngstemanden bare hentes hjem fra Nykøbing og så skal jeg ikke ud mere idag.
  Ha en rigtig god dag i varme, læ og pyjamas ;)

  SvarSlet