04 december 2013

En stædig ged er jeg

 

 

cats444

 

 

Sent i aftes fik jeg lige pludselig en raptus, så NU skulle bloggen bare pyntes til vinter/jul. Jeg har det bedst med, at den passer til årstid og humør og, som I kan se er det mest vinter og sne jeg er har på sinde. Julen er nedtonet, og fylder endnu ikke så meget hverken her eller i huset.

 

Jeg laver altid headeren selv. Allerhelst med mine egne billeder og måske en enkelt tegning engang imellem, og således også denne gang, men i aftes ku jeg bare ikke få den til at passe i str. Om og om og om og OM igen måtte jeg justere, så det endte med at klokken var halv to før jeg kom i seng. Helt åndssvagt, men nu sidder den der, og den er som jeg synes den skal være. Inden for de rammer jeg nu har på blogger.. 

 

Det er helt min egen skyld, at det er så indviklet for mig, for har jeg overblik nok til at gemme den rette str på billedet fra gang til gang?  Overhovedet ikke nej.

 

Jeg er en stædig ged til tider.

 

**************

 

90423904989883315_58rbwpVI_cOm lidt vil jeg gå ud og blæs sikre min have..

7 kommentarer:

 1. HENRIETTE, hvad er det jeg har sagt om sne og kulde? Fyha, at du kan nænne det :)
  Alligevel ønskes du alt godt, håber du er ved at lande på benene igen og at du lige så stille får det bedre.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. *fnis*... Jeg ved det godt, men jeg KAN ikke holde mig i skindet mere Pia. Det går langsomt fremad hver dag, og jeg har også nået lidt i dag.

   Knus og tilgivelse ik..:)

   Slet
  2. Jo selvfølgelig - bare du holder det lang væk fra Strib :) :)
   Knus

   Slet
 2. Henriette - jeg ville knus-elske dig, endnu mere end jeg allerede gør, hvis du kunne fortælle mig om opskriften på din hue. Det er vist den, der lukkes med en knap, ikke?
  Krimze, kramze og tillykke med din nye vinterhjemmeside.
  PS Du ser bare SÅ sød ud på dit nye profilfoto.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare herlig Gitte, og skriver du snart en lille sms til mig.. hihi. Huen ja, hvordan var det nu lige jeg gjorde det? bum bum.. så snart jeg husker det, sender jeg dig lige en mail. Den er super let at lave og ja, der sidder en knap på. Hvordan ku du dog huske det??

   Tak for de søde ord, billedet er jo næsten to år gammelt, men mon ikke det stadig ligner sån ca meget godt :)

   Krimze kramze retur til dig

   Slet
 3. Hvor er det blevet vinterfint...:-)
  Jeg har lige kommet ind efter at have fjernet al julepyntning udenfor, men også andre ting og sager der kan flyve rundt.
  Lige nu har vi en stor gul graveko på besøg som fylder den store container op med byggematerialer fra renoveringen og alt det vi har ryddet ud af laden...og vi er ikke færdige endnu.
  Heldigvis har vi vores gode ven der er har disse store maskiner og så går det jo hurtig og fint..turde ikke vente hvis det nu bliver så slemt som de siger.
  Vi bor jo tæt på Limfjorden og Kattegat og når det stormer på vestkysten så stormer det også her.

  Pas nu på den tagplade der ligger løst oppe på dit køkkentag...du skulle jo nødig få den i hovedet..;-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Jeg fik bare et flip og synes at NU sku det være hihi. De er jo helt i himlen de gode vejrprofeter, så vi må hellere høre efter og jeg har også fået ryddet havenbordet igen.

   Den ting der ligger på taget, er meget tung. Har forhørt mig med udlejer og den ligger der for ikke at tagstenene skal blæse af! Håber søreme at han har ret, men jeg holder mig væk fra haven i morgen.

   Mange knus og tak fordi du er så god og sød til at fortælle mig om din hverdag. Det er altid dejligt med dine kommentarer :)

   Knus fra mig

   Slet