06 december 2013

Rengøring og maleøvelser

 

 

Kaos i den lille entre er vokset proportionelt med, at jeg er gået i gang med badeværelset. Det er jo også i dukkestørrelse, så alt skal ud derfra for at jeg kan komme til at gøre grundigt rent, og derefter male. Det færdige resultat skal nok blive fint, med hvide vægge og masser af lys, men de som har boet her hidtil, har vist ikke bekymret sig vældig over den slags gøremål.

IMG_2396IMG_2398

 

Jeg har haft gang i de mere voldsomme midler, for jeg er nok lidt sart nu, med at overtage andres skidt og kanel. Hele rummet og alt i det er vasket af i klorin..  DET var tiltrængt, hvilket det mørkebrune vand.. ( ADR! ), var et tydeligt bevis på. Risten til afløbet fik også en tur. Mange mange svampe blev slidt op og også flere engangsklude er brugt for at komme helt i bund med skidtet, og nu dufter der simpelthen så rent, at det er en fryd. Jeg har renset kalk af vasken, ved endnu ikke hvornår der kommer en ny ind, og den er også superfrisk at se på igen.

IMG_2399

 

Disse rør var smurt ind i et tykt lag spindelvæv og snavs. Nu er de vasket og har fået første omgang hvid maling.

IMG_2401

IMG_2405

 

Der er sat to nye vægge op, og de skal have flere lag vandafvisende maling. Første lag er nu på, og jeg har også malet lidt af de bestående grålige vægge.

IMG_2403

IMG_2402

 

Her skal også lige et lag maling til, men rent er det..

IMG_2404

 

 

Der bliver ikke lavet mere derude i dag, for nu er det for mørkt og godt det samme for det. Synes det har været et godt ryk jeg har taget, så resten af fredagen bliver nok med mere ro på tænker jeg.

IMG_2355

 

 

Midt i rodet på spisebordet kan der lige stå et par tændte lys, og fra min lænestol kan jeg efterhånden se både gulv, og en ende på stueetagens oprydning. IMG_2381IMG_2387

 

Næsten..

IMG_2377IMG_2378IMG_2380IMG_2383IMG_2384

 

Skal da lige huske at fortælle at for hver dag der går, har jeg det bedre og bedre med at være her. Hvordan det vil være når jeg igen kan komme ud i haven, ved jeg endnu ikke, men I huset begynder jeg at føle mig hjemme så småt. Det er da godt ik..

10 kommentarer:

 1. Jo, det er fantastisk og det glæder mig. Det skal nok blive godt med resten også. Det er jeg sikker på. Jeg har også været flittig i dag og vil også slutte nu.

  SvarSlet
 2. Jo, det er så godt !
  Hvor stort er dit Dukkehus, for det virker ikke småt og klemt. Og badeværelset blive lækkert ! Du er dygtig !
  :)

  SvarSlet
 3. Hej Henriette.
  Fik lige ser din blog, du får da udrettet noget, det bliver så godt. Godt du føler dig hjemme, så skal det nok gå. Men selvfølgelig er udsigten en noget anden end i Alsø, men til gengæld bliver du ikke lukket inde til vinter, der er i hvert fald ikke ret langt til indkøb.
  Knus Kaja

  SvarSlet
 4. Du er så sej, godt gået og slap du bare af resten af dagen og imorgen med hvis du trænger

  SvarSlet
 5. Sikke en energi..jeg får helt dårlig samvittighed for jeg har kun vasket tøj i dag..;-)
  Klart du vil have badeværelset clean og flot du også havde overskudtil at gå i gang med at male efter den store rengøring..:-)
  Jeg tror du har kommet meget hurtigere til at gøre det hjemlig her end på Alsøvej.
  Det har været en stor fordel at du har kunnet flytte lidt hver dag.
  Du må lefle lidt for udlejer om han ikke kan hænge dit skab op for han må da være lykkelig over at have fået en lejer som dig..:-)
  Pas nu på dine arme/hænder og tag en rigtig slapper resten af døgnet..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Søde Henriette, du er da den rene flittigLise!
  Det lyser SÅ langt væk af alt det du skriver at det lige var den flytning, der skulle til, og hvor er det dog vidundeligt at følge din trivsel.
  Landet er smukt at bo på, men byen har bestemt også sine fordele. Du ser ud til at have et rigtig godt øje for netop fordelene der hvor du er.

  SvarSlet
 7. Det bliver så hyggeligt og dejligt. Super godt gået af dig :0)

  SvarSlet
 8. Hej Henriette.
  Du er lidt hård i dine kommentarer om de tidligere beboerer, og deres rengøring--mangel på samme.
  Der kunne jo være en god forklaring , at de f.eks ikke var helt raske, eller andet ,som gav ulyst til de kedelige ting man bare ikke orker.
  Lidt storsind ku* du godt udvise, du har selv prøvet turen .
  Nå :) men du ser ud til at få det så fint og hyggeligt,er glad på dine vegne. Håber du har brugt rigtig ! vådrumsmaling til badeværelset, det koster en krig, men er lovpligtig i badeværelser. Stort Tillykke med din søde hybel :)
  Rare hilsner fra Jonna

  SvarSlet
 9. jeg vidste det! jeg vidste det! at der ville blive SÅ hyggeligt i dit lille dukkehus.
  Egentlig er det vel ikke så lille endda? eller er det billederne der "snyder", for jeg synes det ser ud til, at du får mere og mere plads, i takt med at du finder de rette steder til alle dine sager ;-)
  Tror da du bliver KÆMPEGLAD for at bo lige der, hvor du er nu.
  Kramz

  SvarSlet
 10. Syntes da også du er meget flittig. Det ser rigtig fint ud. Fortsat god december og god jul.

  SvarSlet