06 december 2013

Se mit øje..

Sådan ser det ud lige nu!  Det har jo kløet siden onsdag, hvor jeg kom til at tage en sweater på, som ikke var blevet vasket efter at jeg flyttede tøjet ud sf huset. Troede ellers jeg havde været alt igennem, men nej. Åbenbart ikke. Her to dage senere klør det stadig og det er sgu utroligt ikke.. Må indrømme jeg har nået hysteriske højder, og når her om lidt er plads til det igen, får alle tekstiler simpelthen en tur mere i vaskemaskinen. Sidder og tænker.. Sengen er ude nu. Jeg går igang med tøjvask igen, og mon der så er andet jeg har overset? Stolen nåede aldrig op på første. Heller ikke garnet. Omvendt stod min reserve madras der oppe i månedsvis, så den må nok også hellere ud.                                 Fandens også altså.. 

8 kommentarer:

 1. Jeg har gået og tænkt....
  Prøv lige at undersøge, hvad det vil koste at få den dyre seng renset professionelt.
  Måske er det ikke dyrere end en ny seng.
  Min arbejdsplads blev skimmelsvampebehandlet for nogle år siden, de fik alt muligt renset af et specialfirma.

  SvarSlet
 2. Benytter du sæbe/cremer mv uden konserveringsmidler eller lign.? Hvis ja, prøv at skifte dem ud med alm. produkter m. konserveringsmidler mv. Det har vist sig at de såkaldte "rene" produkter kan give allergiske symptomer som ligner dine. Dit øje ser ud til at reagere med entypisk allergisk reaktion

  SvarSlet
 3. Var der ikke noget med intensivt brug af Rodalon på den 'inficerede' seng? Har du også brugt Rodalon på de andre ting, du nævner? Hvis ikke, er der måske ikke grund til bekymring.
  God week-end
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Klor brugt ved rengøring i badeværelse?

  SvarSlet
 5. Ja jeg tænker at klor også er stærkt, når du i forvejen er irriteret, jeg lider også af allergi, med udslæt til følge, og hvis man gnider for meget, bliver det ekstra irriteret, så det er en ond cirkel, du er i. har du ikke nogle antihistaminer du kan tage til det er ovre?

  SvarSlet
 6. Åh din stakkel! Allergier af alle slags lider flere og flere af, og somme tider er årsagen absolut ikke indlysende. Et stykke plaster gav mig pludselig voldsom kløe og rødt udslæt, og jeg fandt ud af, at den lim, der bruges i plaster, netop kan fremstille det, hvis man er sart. I mit tilfælde var det ret nemt at finde ud af, fordi det kløende område var, hvor plasteret havde været - i dit tilfælde er det nok ikke så ligetil. De andres bud på klor er dog gode bud - det er noget skrapt noget at bruge. Jeg går ud fra, at du har prøvet at skylle øjet med de der små saltvandsdimser, man kan få på apoteket??

  SvarSlet
 7. Jeg tænker - hvad med pelsen - den kan du jo ikke vaske!
  Tror du ikke du skal få taget den priktest. Jeg selv har allergi over for birk, men så viser det sig også man har krydsallergi over for mange andre ting f.eks. visse frugter-
  M.v.h.
  Ketty Steffensen

  SvarSlet
 8. Bruger du gummihandsker? Der er latex i og jeg ser sådan ud hvis jeg har brugt dem.

  SvarSlet