08 januar 2014

Jeg er lige faldet af jorden lidt..

 

 

 

IMG_7938

Jeg er lige faldet af jorden lidt, for de sidste tre fire dage har jeg bare siddet fanget af en tv-serie, som jeg faktisk slet ikke troede jeg gad se. Fem sæsoner og gu ve hvor mange afsnit, er der at gnave sig igennem, og ja.. nu er jeg altså nået til tredje sæson og den holder endnu. Så tilgiv mig at jeg ikke er så synlig i disse dage, men det passer mig fint at kunne lade verden dreje lidt uden, at jeg drejer med. Jeg var i haven i weekenden og DET var en fryd. Jeg får pillet strik op der ikke fungerer. Og lavet andre prøver i stedet. Jeg drikker min kaffe og får også noget at spise. Jeg gør det jeg skal ifht kommunen. Der bliver hæklet lidt, og mine fingre snurrer så meget at jeg nu virkelig glæder mig over, at der kun er en stor uge tilbage til jeg skal opereres. Så altså.. jeg lever og kommer gennen mørket på den måde jeg nu kan. Og så fanger jeg da heldigvis også en fugl med mit kamera i ny og næ..

IMG_7943

6 kommentarer:

 1. Det er da herligt at kunne totalstene på den måde!
  Flot flagspætte, du har 'fanget'.
  Det bliver godt for dine fingre efter den operation. AHEM: Et stykke tid efter operationen.....

  SvarSlet
 2. Hej Henriette.

  Jeg fik for nylig øje på din blog og kikker inden for af og til. - Men ikke nok til at vide hvad du skal opereres for ... Men det lyder under alle omstændigheder godt at du snart får det klaret!

  Det er fine billeder af flagspætten!

  Vh Nana

  SvarSlet
 3. Hej Henriette, dejligt med dit lille skriv, jeg var helt bekymret. På denne årstid er det helt ok bare at være og se lidt tv. Vi har været ude at trave i formiddag, det luftede mere, end jeg lige troede.
  I eftermiddag skal jeg til lægen og have taget blodprøver. De forsøgte i går, men det mislykkedes, mine årer er så dumme.
  Hav det godt knus Kaja

  SvarSlet
 4. Fjernsyn er godt at flyde ud til. Her ser jeg også meget fjernsyn i øjeblikket. Sønnerne har både netflix og viaplay så der er noget for en "gammel" mor også ha ha. De seneste to dage har jeg genset gamle Fred Astaire film på TV charlie - åhh som han dog kunne danse!
  Håber det går godt med hånden når du kommer så langt. Jeg kæmper selv med noget lignende så måske skal jeg også den vej hmm - min læge siger det er grundet diabetes som jeg har - så måske har hun ret?
  Dejlig billeder af Flagspætten :)
  Ina

  SvarSlet
 5. Jeg synes, jeg havde skrevet til dig, men ....

  Anyway, hvad er det for en spændende serie, der får dig til at tjekke ud af samfundet?? :-)

  SvarSlet
 6. Haha..ja jeg er jo også hoppet på netflix og har både den danske og den fra USA..:-)
  Begyndte at se Bones men den danske går kun til og med sesson 7 så svigersønnen fandt den amerikanske til mig som havde sesson 8.
  Og nu kan jeg næsten ikke vente med at den 9. kommer...:-)
  Godt at det snart er operationstid så du kan få en frisk arm igen.
  Vi har også besøg af Flagspætten den er sådan en smuk fugl.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet