04 januar 2014

Vinterhaven

Jeg har udnyttet hvert minut ude i dag. Først et besøg hos Viola, hvor jeg nu kan se mit gamle hus er lejet ud igen. En svær øvelse for mig, men det hjalp gevaldigt at komme ud i egen have bagefter. Her er moslet tre huller mere i den metertykke grus, så nu har endnu en mængde flyttede planter fået en plads. Håber de overlever, om ikke andet har jeg gjort hvad jeg kunne. Her er ryddet lidt op, lavet en lille oase til potteri når vejret er til det, og så har jeg fundet mine frø. En rigtig tiltrængt god dag for mig, så resten af dagen er det ok at sumpe foran tv'et..                                                      
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Formiddags turen til Viola lyder rigtig hyggeligt, men forstår godt dine følelser ved at se der er flyttet nye mennesker ind i "dit hus".
  Hvor er det flot at du alligevel havde overskud og energi til at gå i gang i din egen nye have da du kom hjem..:-)
  Her har regnet det meste af dagen og de lover ned til et par grader frost i nat. Jeg skal have plantet de tulipanløg men kan ikke tage mig sammen.
  Sengen trækker i mig i øjeblikket måske også fordi jeg har ondt i halsen og føler mig lidt influenza sløj...;-)
  Nå men jeg er i alle fald glad for at du nyder at være i din have..den er meget vigtig for dig..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Henriette.
  Det er fantastisk, man kan lave havearbejde på denne årstid. Min mand kom ind med franske anemoner i går, helt uhørt. Naboen klippede græskanter, vi skalpel snart slå græs.
  Hav det godt, knus Kaja

  SvarSlet