01 januar 2014

Tak for dit visit Lille My, nu skal jeg vist lige indhente min nattesøvn..

 

 

 

Lille My, var bare en gæst og ikke en killing jeg skulle beholde. Både øv og og fint nok med mig. Øv fordi jeg jo er så glad for pelsede kæledyr, og virkelig mærker glæden ved at have dem omkring mig, men fint nok fordi jeg bare ikke har råd, overskud og måske heller ikke helbred til det. Så nu er hun afleveret til ejerne igen, og jeg kom igennem en dag, som har været ganske rædselsfuld. Ingen grund til at gøre så meget ud af det, det er bare min sædvanlige og tilbagevendende trautighed på denne årstid. Jeg ved det går over, og jeg prøver ikke at lade det fylde for meget, men ja.. jeg har altså tudbrølet det meste af dagen. Når jeg da altså ikke har sovet lidt hist og pist, i stol og i seng. Overtræthed gør det ikke bedre og jeg er simpelthen en ynk, men igen.. been there done that. Same procedure as EVERY year.. dear. I år handler det lidt om, hvorvidt jeg i det hele taget ORKER at begynde endnu et år. For helvede jeg synes det bliver mere og mere hårdt at komme igennem dem jeg har været i indtil nu, og gider jeg tage hul på endnu et af slagsen.. I dag tænker jeg NEJ, det gider jeg bare ikke. Men jeg lover at det går over igen.

IMG_2765IMG_2766IMG_2767IMG_2768IMG_2770

Nu vil jeg tage mig et par timer foran tv’et, og derefter gå i seng med håb om en mere solrig 2. januar. Forresten.. der bliver stadig fyret nogle gevaldige brag af lige her i gaden og jeg springer en meter hver gang. UFF altså.

 

 

Forresten har nogen fanget mig, som bevis på at jeg søreme var både fint klædt på OG ude i aftes, men billedet snyder for det var både en glad, hyggelig og munter aften. Fredelig og langsommelig faktisk. Tre voksne og to små trunter, som gik kold flere timer før midnat. Lige en aften efter min smag, når nu det skal være hihi

IMG_2778

IMG_2773

10 kommentarer:

 1. Det er da ellers helt fantastisk at du allerede har venner og bekendte der nede på Lolland som både inviterer på nytårsaften og andre du kan være dyrepasser for.
  Og selvfølgelig Viola. Ikke dårligt når man tænker på at du kun har boet der nede siden April..:-)
  Ja der er nok mange der har de tanker som dig i dag. Jeg har selv været der hvor jeg har spurgt mig selv om det er værd det hele og jeg er ikke helt sikker endnu?
  Triste tanker men på en eller anden måde har det gået over og man fortsætter som man bedst kan.
  Må indrømme jeg følte mig trådt på af ´Dronningens nytårstale!
  Blev helt deprimeret og ked af det.
  Tænk at hun kan finde på at sige vi er smålige?
  Nå nok om det, orket ikke se og høre på Helle Thorning den kolde skid...:-(

  Glad det er hverdag igen i morgen..:-)

  Knus fra Lisbeth  SvarSlet
 2. Ja Lisbeth.. Især med tanke på at jeg jo dybest set er temmeligt associal af sind. Ved ikke hvordan det er gået til hihi, men dejligt og trygt er det.

  HEP! fordi vi rejser os igen. år efter år ik Lisbeth.
  Knus og kh :)

  SvarSlet
 3. Læser din blog næsten dagligt, men kommenterer nu for første gang. Ved godt, at det her lyder totalt overfladisk i forhold til de trængsler du har været igennem og det tungsind, du oplever lige nu. MEN, jeg har ikke set billeder af dig før nu, og må bare sige; hvor er du smuk!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver helt mundlam! Hvor er det bare pænt sagt, især lige nu hvor jeg godt nok selv synes jeg ser både slidt og træt ud hele tiden. Tusinde tak for det, og det er da dejligt at du smider en kommentar forresten, i det hele taget :)

   Rigtig god weekend

   Slet
 4. Hej Henriette. Set udefra, ser det ellers ud til, at du har haft en forrygende ankomst til Lolland. Du er blevet taget godt imod mange steder, har mødt en masse søde og hjælpsomme mennesker, og er indenfor et år bosat et lille godt sted med have, som du kun kunne drømme om, da du sad i København og var isoleret meget af tiden. Din flytning til Lolland ligner – set udefra altså – en succes. Den beslutning du tog for et år siden, ser ud til at have været den helt rigtige, og er blevet gennemført på fineste måde.
  Det var lige sådan, som jeg ser det.
  Vejret i dag er et rigtigt indehyggevejr, strikketøj og bøger fra biblioteket.
  Godt Nytår fra Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovedet på sømmet Mette. Set udefra er nemlig alt i orden og jeg er et skarn at jeg går ned lige nu, men sådan er min verden jo. Op og ned hele tiden.. Det bliver godt igen. Det lover jeg :)

   Tak og i lige måde og kh Henriette

   Slet
 5. Hvor hyggeligt med besøg af en MY, men jeg kan godt huske, hvor anstrengende det kunne være at have killinger. Havde på et tidspunkt 3 af slagsen, og de var ved at tage livet af mig, selv om jeg kun var i tyverne dengang... ;-) Jeg kan ikke lade være med at foreslå dig (efter den 5. hvor fyrværkeri ikke længere er tilladt) at begynde at gå traveture dagligt. Små i starten - længere efterhånden. Jeg VED, at det gavner humøret, og det giver lidt lys på en tid, hvor den slags er en mangelvare. Jeg gik tre kvarter i dag i rask trav, og man får det så godt bagefter.. PS. Skønt billede af dig til nytår.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med de små pelsede ja, og hende her er næsten ligeså aktiv og kælen som de fire jeg passede i sommer, til sammen. Jeg kan altid få hende på besøg igen, skulle jeg få lyst, men lige nu er det vist bedst at jeg ikke har dyr der kræver for meget. :)

   Tak for rosen, man ser altid anderledes ud på billeder end man opfatter sig selv synes jeg, så jeg ser bare en træt truntet kvinde.. Dejligt at I ser noget andet i de billeder

   Kh og godt nytår også til dig :))

   Slet
 6. Kære Henriette. Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår med de bedste ønsker om, at du ikke bliver udfordret mere end du kan magte og at du vil få hjælp til det, der overgår selv din ydeevne.
  Det er vist godt for mange af os, at det nu er hverdag igen. Ligesom du skal jeg også i gang med en helt ny have i år. For mig er det blevet tid at gå på biblioteket og slæbe store, flotte havebøger med hjem. Så sidder jeg og drømmer og svælger i smukke illustrationer. Dernæst er der bare at vente på, at de erfarne havebloggere går i gang og så springe med på vognen. Sidste år såede jeg en masse Cosmos og jeg siger dig, de blev store og flotte. Ja, jeg glæder mig for vi går mod lysere tider.
  Kærlig hilsen Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Tak for din hilsen og for dine gode ønsker :) Jeg skal da lige ind og google Cosmos.. den kender jeg slet ikke synes jeg. Kan ihvertfald ikke lige huske hvad det er for en plante, men ja.. det er godt med bøger om haver lige nu. Det hjælper på humøret.

   Godt nytår til dig også
   Kh Henriette :))

   Slet