07 februar 2014

Jaja.. det er fint og flot..

 

 

 

De olympiske vinterlege er åbnet. Jeg kiggede med som altid, da jeg trods min egen usportslige livsstil, eeeelsker vintersport.  Fint og flot og farverigt har det været, MEN…

 

INGEN over og INGEN under OL i London 2012.

 

Det var godt nok sommerlegene, men uanset så husker jeg det som fuldstændigt overvældende og forrygende flot. Eneste jeg faldt på næsen over var det her:

IMG_3505

 

Smag og behag er forskellig, og hvor jeg har hygget mig grumme over de to speakeres kommentarer og underliggende humor, kender jeg mindst een der bare slet slet ikke ku klare dem. Sådan er der så meget. Jeg glæder mig trods alt til den kommende tid, og er at finde foran skærmen når der skiskydes, skøjtes og langrendes.

1 kommentar:

 1. Nej, ved du nu hvad, Henriette! Der var da mere at falde i svime over, selv om det godt nok var et noget langtrukket show. Det fineste, synes jeg, var fredsdueballetten. Både poetisk og elegant.
  Og nu glæder jeg mig lige som dig til at følge nogle af sportsudøverne. Indtil jeg fik en muskel- og nervesygdom for snart en snes år siden var jeg ivrig tennisspiller og skisportsudøver. Boede et år i min ungdom højt oppe i Alperne i Schweiz, hor jeg lærte at løbe slalom og styrtløb og kørte bobslæde med de store drenge på den skole, hvor jeg arbejdede. Det var fantastisk sjovt og lærerigt og blev en interesse, som jeg har dyrket det meste af mit voksenliv om vinteren, når jeg var tilbage på besøg på skolen eller med familien på skiferie i Norge.
  Skøjteløb har jeg aldrig været god til, men jeg elsker at se kunstløb på isen, så der skal tilbringes masser af timer foran fjernsynet med et strikketøj inden for rækkevidde.
  Happy TV Watching
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet