28 marts 2014

Den stilleste morgen i 100 år

 

 

Egentlig var planen, at sparke weekenden igang med en omgang glad og upbeatet popmusik, fordi det er så fedt at det nu er fredag og weekenden byder på rigtig godt vejr, MEN..

 

 

Det her må være den mest stille morgen jeg har oplevet her i byen, så det nænner jeg ikke at ødelægge med musik.  Vi er ude i noget a´la det her:

ca41519b9bcd09e6784d75cac4707b04

.. eller næsten ude i. For lige nu er det overskyet og ikke just varmt, men fordi her er så stille kan jeg høre pipperne udenfor. Mange forskellige stemmer, der alle har travlt med at fortælle om gode spisesteder, ledige redepladser, hvor der er udsalg på orme og at alle katte er ude af området.

 

Indrømmet.. min fantasi har aldrig fejlet noget, og heldigvis for det.  :-)

Fredag bliver en dag med indeliv her tror jeg. Måske der drikkes kaffe i gårdhaven senere, men jeg må jo ikke komme til skade, så jeg holder mig til stuerne, og måske lidt hygge ovre ved garnreolerne. Jeg ved det ikke. Nu får jeg se hvad det bliver til, indtil videre står den bare på fuglefløjt, og en enkelt snorkende hankat i kurven.

IMG_4241

 

 

Det er ikke så ringe endda

2 kommentarer:

  1. Det er rigtig godt, men hold dig hellere inde. Med din vanlige omhu, tror jeg det er bedst ;-) Rigtig god INDEWEEKEND til dig. Knus

    SvarSlet
  2. Det lyder da også ret hyggeligt :)
    Det er også koldt derude, meget blæsende - men måske solen vil kigge frem..Tror det faktisk- og hurra for det :)
    Hvor er her blevet fint og lyst herinde på bloggen din- herligt billede i din header :)

    SvarSlet