26 marts 2014

Og så blev det onsdag igen

 

 

 

IMG_8181

Jeg har badet, er klædt standsmæssigt på, morgenkaffen er drukket, katten fodret, tasken pakket OG.. min hjerne forberedt. På ugens DAT undervisning. Der er lige bezin nok til turen frem og tilbage til Maribo, og kameraet er klar til de ugentlige knips ved kajakklubben. Alt i alt er Henriette parat til at smutte, MEN…

 

Kurset er sgu aflyst!

 

Fik lige en opringning fra sekrætæren, og så er den jo ikke længere. Jeg skal være den sidste til at, øv’ve over noget som ikke bliver til noget, for jeg har vist rekorden i aflysninger i sidste øjeblik, og selvom jeg da sjældent er så ren så tidligt på dagen, skifter jeg tøj om lidt og går i haven. Måske det passer meget godt med det, for i dag skal være sidste praktiske dag derude. I ve.. den med kravlegården og vanterne i ugen op til operationen ing’ ..

 

Om det skyldes weekendens forskrækkelse eller om jeg bare er ramt af realisme ved jeg ikke, men jeg er så småt nået til den konklusion, at haven ER en stor mundfuld for mig. Jeg mener, jeg er jo kun mig og der er store ting at gøre derude, så jeg har besluttet i år, at fokusere allermest på gårdhaven og det jordstykke, som ligger lige i forlængelse deraf. Resten af arealt kan jeg så nøjes med at slå med maskinen, for at holde AL SKVALDERKÅLEN nede. Jeg har allerede anlagt et par små bede og de bliver der selvfølgelig. Ligeså skal hegnet gøres færdigt, og komposten gemmes lidt væk, men mere bliver det nok ikke til. Jeg er umådeligt glad for gården, og synes det er her jeg vil bruge tid og energi på at få det til at se anstændigt ud, i forening med alle de planter jeg har på vej.

 

IMG_4245Trods humøret, har jeg i weekenden og man/tirs, fået påbegyndt et stenbed ved det grimme hegn, som er på venstre side af gårdhaven, og der er sat stauder langs med huset. Stauderne er hentet i den nu forladte og overladte have ved siden af. Ingen interesserer sig for den, og den er godt på vej til forfald, så jeg har reddet lidt af det der står derinde i vildnisset. Nu kommer det til at pynte hos mig, og så er jeg forresten spændt på, HVAD det er for planter der viser sig senere.

IMG_4243

 

 

Forresten..

 

Ligger nogen inde med en parasol, de ikke bruger eller som skal skiftes ud, er jeg meget interesseret. Men egen døde sidste sommer nemlig. Også krukker og kummer er jeg ude efter, og jeg kan jo selv hente det, hvis det er inden for en rimelig radius.

9 kommentarer:

 1. Henriette. Jeg kan sgu lide hvad jeg ser:)! Du virker... anderledes. Mere klar i spyttet.
  I like! Ikke så meget pis.

  Kh S

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey. Mig igen:) tænkte lige at det der'ikke så meget pis' godt kunne lyde lidt negativt. Det er ment positivt. Der er kommet en aura omkring dine skriverier, og du virker lidt som om du står bedre fast.
   Klem

   Slet
  2. Kan du?? Ku du da ikke det før? hehe.. Hvordan mon jeg virker anderledes? Det er nemlig ikke noget jeg selv er opmærksom på, men det er interessant :-) Klar i spyttet er et skønt udtryk, og igen.. har jeg ikke været det tidligere da? Som sagt er det ikke noget jeg selv fornemmer, men jeg tager det som en kompliment søde S. Gad da vide hvem du er forresten.. Og jeg opfatter det ikke negativt, bare reflekterende. Det er ok. Mange knus og sov godt :-)

   Slet
 2. Hvor er det skønt at høre, at der igen er blevet plads i dit liv, til at lægge planer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tante, og ja, selvom søndagens nedtur godtnok fik rystet mig lidt. Er heldigvis igen mig selv. Pheww ""

   Slet
 3. Du er verdens skønneste gummibold, dejlige Henriette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. ja jeg er sgu en gummibold, og KNUS til dig fordi du skriver det :-) Kh

   Slet
 4. God plan med det der have-halløj. Start i det små og nyd det hen over sommeren. Så kan du bruge tiden til at drømme om hvad der skal ske i næste hjørne - næste sommer. Ellers kan du bare komme til at løbe surt i det.
  Og husk så at holde det der med vanterne og kravlegården så du kan få overstået den operation, og forhåbentlig snart komme til at sidde ude i din hyggelige have - og strikke

  SvarSlet
 5. God plan med det der have-halløj. Start i det små og nyd det hen over sommeren. Så kan du bruge tiden til at drømme om hvad der skal ske i næste hjørne - næste sommer. Ellers kan du bare komme til at løbe surt i det.
  Og husk så at holde det der med vanterne og kravlegården så du kan få overstået den operation, og forhåbentlig snart komme til at sidde ude i din hyggelige have - og strikke

  SvarSlet