26 april 2014

Tidlig lørdag morgen

 

 

 

IMG_4723

 

Jeg har sat mig udenfor for at starte dagen med fuglepip. Solen er godt nok ikke nået frem til  min plads her i gården, men jeg har masser af tæpper og sjaler, at varme mig med, så det går nok. Har været ude en times tid, og jeg er spændt på hvordan vejret arter sig i timerne som kommer, for der er en let vind, som er dukket op siden jeg satte mig. Heldigvis har jeg flere pladser at vælge imellem..

 

IMG_4740IMG_4742

De tulipaner jeg købte ved nytårstid er så småt ved at vågne, og jeg er nærmest euforisk over det, for det er allerførste gang i mit liv, at jeg oplever at se mine helt egne vokse og springe ud. Det er aldrig rigtigt lykkedes for mig på altanerne, selvom jeg har forsøgt ihærdigt at få dem til det. Den hvide er indtil nu det største mirakel for mig. Med de flossede kanter og den skarpe hvidhed er den bare helt fantastisk at se på.

Tulipanerne står i små bede rundt om i gårdhaven. Da jeg satte dem, vidste jeg jo endnu ikke hvordan jeg ville gribe tingene an, men næste vinter er der ingen tvivl om, at jeg vil forsøge at investere i endnu flere, som skal sættes ude omkring det man kunne kalde plænen.

IMG_4699IMG_4721IMG_4733IMG_4735IMG_4737

Jeg er også spændt på at se, hvilke farver der viser sig, for jeg kan ikke huske hvad jeg har sat. Indtil nu er der lys lilla, mørk lilla og hvid.

IMG_8492IMG_8538

 

Hver dag er en ny oplevelse, for alt vokser med lynets hast nu. Nogle steder mere end andre, alt efter placering. Den plante, der har imponeret mig mest i den retning, er min ene klematis. Den som står ved køkkendøren. Den er nu næsten lige så høj som jeg er, hvilket vil sige ca 160cm, og der skal spekuleres lidt i, hvordan jeg får den til at klatre videre når stativet den vokser op af, ikke længere rækker.   Bum bum..  Det må være noget med nogle snore. Min somaltidudemærkede løsning.

IMG_4747

 

 

 

Nu er mine fingre ved at være en smule kolde, så jeg vil gå hen og rydde lidt ukrudt væk ved krogen, som skal være min lille eftermiddagslæplads.

IMG_4668IMG_4724

Udsigten herfra er helt anderledes, og det lingner lidt at jeg sidder i en skov ik..

7 kommentarer:

 1. Godmorgen kære H! Åh, hvor hyggeligt at starte min morgen her med dejligt friskt indlæg fra dig. Dejlig dag til dig.

  Kh

  SvarSlet
 2. Meget flotte og smukke tulipaner du har valgt.
  Nyd weekenden

  SvarSlet
 3. Ja den hvide tulipan er da virkelig smuk. Du får virkelig indrettet dig så dejligt i haven. Rigtig god weekend til dig....og Holger hvis han kikker forbi ;)

  SvarSlet
 4. Ja den hvide tulipan er da virkelig smuk. Du får virkelig indrettet dig så dejligt i haven. Rigtig god weekend til dig....og Holger hvis han kikker forbi ;)

  SvarSlet
 5. Der ser vel nok dejligt ud! Skønne tulipaner! Hav en god solskinsweekend :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det dejligt ud. Haven er til stor glæde.. Skal du ha lidt musik så prøv lige at finde " the Charlie Brown medley " med piano guys på You tube. Jeg ved du er vild med Radiserne.

  SvarSlet
 7. Det lyder rigtig hyggeligt at komme udenfor så tidligt og bare nyde og vågne sammen med en fridag :-) Jeg holder meget af Tulipaner og det må være sjovt at sætte sine egne og se dem vokse.
  Fortsat hyggelig solskins weekend - hilsen fra OddStyle

  SvarSlet