14 maj 2014

Lidt sker her da, men godt nok ikke meget..

 

 

 

 

IMG_5081[1]

Så blev det pludselig onsdag aften! Ligeså stille går dagene, og jeg går med. Men kun lige. Har gået og tænkt over, hvorfor jeg med eet igen føler mig nede og småopgivende, og i aften kom det så til mig. Det KU JO VÆRE fordi jeg har knoklet igennem som en gal i tre mdr, er blevet opereret og har tænkt tanker i mellemtiden. NÅ!

 

Henriette må snart se at få lært, at når hun nu ikke har evner for at fordele sine kræfter, så må hun tage dødperioderne med. Ikke så meget fis med det, hun er vel bare lettere udbrændt.

 

IMG_8669

Ingen nye fotos har jeg. Gider ingenting. Kun at sove. Se Netflix som sønnike er så sød at dele med sin mor. Og strikke. Og få lavet lidt varm mad. Om så det kun består af omeletter og sprød bacon.

IMG_4982

 

Om aftenen når vinden lægger sig, går jeg ud og får sat frølingerne i jorden, for ellers lider de næringsdøden. Næsten ligesom jeg selv HA!  Ej.. det er nu de skal have større matrikel at vokse på, og selvom jeg bare næsten ikke orker at holde på en skovl, endsige glo på een klump jord mere, så gør jeg det. I sidste ende bliver jeg jo glad for det, og der går ikke så lang tid, så er jeg sikkert klar igen. Kun en enkelt ting ændrer sig ikke. Uanset hvor meget eller, hvor lidt jeg så ellers bruger mine dage fornuftigt. Jeg er ked af at være alene. Bum. Det er bare sådan jeg har det. Jeg prøver at fylde mine dage med alt muligt som gør mig glad, og jeg forholder mig til, at det også er en lykke at kunne gøre som det passer mig, men.. det er møgtrist at ikke at have nogen at tale med. Ikke at kunne dele ting og sager. Gøre ting sammen med et andet menneske. Som man er tæt med.

 

Og så nok om det.

 

 

IMG_5096[1]

Glad er jeg trods alt fordi strikkepindene igen brænder, og garn igen glider gennem hænderne på mig. Jeg har været syyyyg efter at komme til Gug i sidste weekend, og jeg er overbevist om at jeg gået glip af en masse hihi. Både mennesker og garnshopping. Jeg har lovet mig selv, at når jeg får en bedre økonomi så tager jeg sgu turen derop. Fire en halv time siger google, og med den nye mulighed for at kunne hvile ud med lidt strik, tror jeg godt jeg kunne klare turen. Men det er en fremtidsdrøm. Lige nu bruger jeg af mit slunkne.. host host, og uddaterede ynkelige lager Smiley, der blinker

4 kommentarer:

 1. Jeg er også ind imellem træt af aleneheden - men så tænker jeg på, hvor lang tid, det faktisk tager at opbygge det der tætte fællesskab med en anden og så ved jeg, at det orker jeg ikke igen.
  Når du engang vover dig til Gug, kunne du jo lave et pitstop i Horsens evt. for en overnatning - jeg laver god mad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige netop også sådan jeg har det. Den slags nærhed tager tid, og selvom jeg har nok af den og ønsket om at bruge den, så er der så mange dage hvor jeg ikke fungerer, at det bare ikke rigtig kan blive til noget. Jeg vil rigtig gerne besøge dig, så det finder vi ud af, når jeg engang får muligheden for at tage turen :-)

   Slet
 2. Der er fordele og ulemper ved det meste. og vi må vist "bare" få det bedste ud af det vi har og langsomt finde ud af hvor vi gerne vil hen.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan det er. Nemlig

   Kh :-))

   Slet