15 maj 2014

1.000.000 Et svimlende tal nærmer sig

 

 

 

IMG_8662

Bloggen nærmer sig en skelsættende milepæl. Aldrig havde jeg troet i sin tid, at det ville blive aktuelt eller realistisk at tænke på. Jeg skriver jo bare. Fra dag til dag, eller med pauser. Om alt og intet og lidt af det hele, men selvfølgelig med mit eget særpræg. Jeg har altid elsket at bruge masser af billeder, for ellers synes jeg det hele bliver for kedeligt.

 

1.000.000

 

Det er faneme mange det er!

 

En million besøgende. Mennesker, som på en eller anden facon har taget et kig ind i min verden. Hvem havde så lige troet det?    Ikke jeg. Men om lidt er det en realitet, og jeg har hverken midler eller energi til, at lave en masse hurlumhej ud af det med giveaways, og hvad har vi. Det har så heller aldrig været min stil. Jeg vil ikke give gaver for at få jer til at komme her. I skal fortsat komme af lyst. Nemlig. Men een ting kan jeg gøre når tallet runger højt inden længe..

 

 

Jeg kan gå hen til bageren og købe mig en kæmpe jordbærkage. Hehe. Og jeg skal nok tage et billede af den..

IMG_8622

13 kommentarer:

 1. Den skal være dig vel undt - den jordbærkage! Hvis du er interesseret i små jordbærplanter til august, af sorten Polka - så sig til. Så kan du bage din egen jordbærkage til næste år.

  mvh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Lone, dem vil jeg meget gerne have i haven :-) Sig til når de kan sendes, så finder vi ud af det. Tak tak for din hilsen og rigtig god bededag.

   Henriette :-)

   Slet
  2. Det gør jeg.
   mvh Lone

   Slet
 2. Bon appetit, nyd jordbærkagen, den har du fortjent. Jeg læser ofte med her på din blog, du lader os følge med i dit liv, er ikke "fedtet" med dine indlæg, både når solen skinner på dig og når det regner -tak for det.
  Mange hilsner Anne-Marie, Køge

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din hilsen Anne-Marie :-) Dejligt at høre fra dig.

   Rigtig god fridag og kh
   Henriette

   Slet
 3. Det skal fejres med den dejligste jordbærkage du kan opdrive !!!
  Tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig :-)

   Tak og rigtig god fredag til dig i haven

   Slet
 4. Tillykke,♫♫ men du kan nu ikke helt regne med 1 million for den tæller også
  når man klikker rundt på ældre indlæg.
  Men uanset, rigtigt mange har været forbi så nyd du din kage ☺

  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 5. At runde 1.000.000 er da helt forståligt. Du er så god til at skrive og vise billeder. Som om vi kender hinanden, eller jeg kender dig. Henriette, du er så god til rigtig mange ting. Du har bare en øv diagnose der spiller dig et pus. Nyd med glæde jordbærkagen, og klap dig selv på skulderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak fordi du læse med og for din kommentar :-)
   Rigtig dejlig fridag til dig også
   kh Henriette

   Slet
 6. Også et lille hej fra mig, selvfølgelig læser vi med, du skriver jo så fint og perfekt. Du gør da også en forskel, jeg tænker da tit, når noget går mig imod; pjat videre, når Henriette kan, så kan du da også.

  Jeg får ikke skrevet så tit for tiden, men kigger oftere ind på din side.

  Jeg har iøvrigt også noget stående i min have tiltænkt dig, hvis du vil have en kaprifolie til dit hegn om komposten har jeg en aflægger.

  Hilsener Hanne fra Århus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør du det Hanne?? Ej hvor det glæder mig. Du kan tro jeg meget gerne vil have kaprifolie. Det har jeg gået og ønsket mig, så du må gerne sende mig aflæggere. Har du stadig min adresse?

   Mange hilsener og tak
   Henriette :-))

   Slet