20 juli 2014

Feriebrev med Holgerspam

 

 

 

IMG_7479

Jeg befinder mig i en underlig ny situation. Og ikke pga Holgernussekat.

 

 

Af et menneske, som har det bedst med ro regelmæssighed/ forudsigelighed og ja, også renlighed, så kan et tilbageblik på de sidste fem års bloggeri fortælle en noget anden historie. Det virkelige Henrietteliv har været lige lovligt dramtisk i forhold til plan og drøm.

 

Jeg har skriblet og griflet om:

- Den store ( for mig ) kærlighed, og livet med lykken, som endte med at blive alt for kort. Og også lidt min ulykke.

  - Livet med fire teens som endte med at slide alle op.

-  Et asbergerbonusbarn. En søn der forsvandt fra mig i tre år. En datter med sorg og en bonussøn med psykiske problemer.

- Mit liv med borderline

-  Det store sammenbrud. Der endte med det voldsomme brud fra kæresten.

- Der er dokumenteret fra den lukkede.

- Og fra et ophold, der blev lige lovligt langt, på et krisecenter.

- ALT for mange flytninger og alt for mange ophold rundt omkring på må og få i en periode, hvor hele min tilværelse var pakket ned og opmagasineret flere stede rundt om i storkøbenhavn.

- Jeg har fortalt historier om mine elskede kæledyr. Og deres død.

- Om at skulle finde sig til rette i nye omgivelser om og om igen.

- Om hvordan det er at opleve og angribe et økonomisk nedbrud

- Om alle mulige og umulige, og nogle gange mere psykosomatiske end reelle, smerter alle mulige og unulige vegne i kroppen.

- Gu ve hvor mange rodbehandlinger..

- Den store flytning fra min hjemstavn og til sydens sol på Lolland

- Og sidst men ikke mindst, om at få sig en længe ønsket have.

 

 

IMG_6975

 

Alt dette har været dokumenteret og delt med verden, her hos mig. Det har været en super god måde at samle tankerne på, for mig som har et vist kaos i hjernen og som ikke helt kan samle det til et roligt hele derinde. Men nu..

 

Ja nu hvor jeg ( lige bortset fra en svipser i mandags, hvor regnen fik loftet i køkkenet til at lække….), sker der faktisk ikke så meget sindsoprivende, hvilket er en lise for min sjæl, men også en udfordring for mit hidtidige skrivegrundlag. Jeg har jo udviklet bloggen til, at være vældigt fyldt med historier og nogle lange skriv med masser af ord. Det hele garneret med små indlæg og billeder med impulsive indfald.

 

Hvad pokker gør jeg så nu?

 

IMG_7232

 

Jeg vil ikke stoppe med at skrive. Har brug for den kontakt der følger med i min tilværelse, hvor jeg har svært ved at være social. Så det går jeg nu rundt og summer over i min lille ferie herfra. Og nu, hvor jeg igen har sovet uregelmæssigt i flere nætter, sidder jeg her og tænker, at I skal sgu spammes med Holger skal I. Siden operationen, er der dukket et pelset væsen frem, som helt har overtaget min verden. Holger, og en mission der skal sikre mig en strikket vintergarderobe jeg kan passe.. er det jeg er optaget af, her i den hede juli vi holder os. Og uden flere forklaringer kommer her en serie billeder af comfykat Holger. Mange ligner hinanden, hvilket er et rigtig godt udtryk for mine dage. Dage der er præcist, som jeg har behov for og, som jeg har drømt om længe. Regelmæssige, og nu med en kat, der er vanedyr om en hals. Om ikke andet sørger han for at alt, er som det plejer at være. Hver dag.

 

 

IMG_7224IMG_7287IMG_7294IMG_7299IMG_7303IMG_7306IMG_7313IMG_7332IMG_7335IMG_7348IMG_7351IMG_7383IMG_7394IMG_7398IMG_7407IMG_7421IMG_7428IMG_7437IMG_7445IMG_7447IMG_7453IMG_7459IMG_7461IMG_7465IMG_7474IMG_7498IMG_7508

Som I kan se har jeg fået mig en værre kælepotte, som følger mig overalt. Allerhelst ligger han helt oppe i krydderen på mig, og der er ingen anden måde at strikke og skrive på, end at gøre det rundt om ham. Her i juli sidder jeg derfor ofte, og sveder iført et ekstra lag pels! Og jeg hygger mig enormt.

19 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af Holger og dig. Hvert eneste billede udstråler kærlighed og ro. Og det er jo faktisk hvad vi, der læser din blog ønsker for dig. Så skriv, Henriette, jeg vil i hvert fald gerne læse om din hverdag, der heldigvis ikke indeholder store sindsoprivende brydninger og overvejelser lige nu. Jeg vil ønske for dig at du finder rigtigt godt og stabilt fodfæste og mest af alt RO. Du har mange faste læsere og for mit vedkommende, kan jeg sige, at jeg nyder at læse alt fra din hånd.

  SvarSlet
 2. Tilslutter mig ovenstående. Utrolig smuk kat, ham Holger. Kan godt forstå, du nyder ham. Har selv haft kat, og ved hvor meget ro sådan en kan give. Kram fra Vibeke. (-:

  SvarSlet
 3. Åh hvor dejligt med noget Holger-spam :) ....og skønt at se at Holger rigtigt er "flyttet ind" i dit liv :) Ja, nu kan du godt regne med at der bliver HOLDT ØJE med, om du husker alle de små hverdagsrutiner, som katte sætter så stor pris på.... skønne billeder af jer to, god (rooolig...) sommer herfra :)

  SvarSlet
 4. Det hele er jo sagt i de overstående indlæg.:-)

  Dejligt, at i to lige smuttede forbi bloggen. Lov os at i kommer igen :-)

  Sommer hilsner fra Joan

  SvarSlet
 5. Dejligt med Holger spam. Næste emne kunne være en rundtur i haven eller enkelte blomster. Dine vaser er så fint fyldte. Ellers er Holger spam altid dejligt.

  God sommer

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt forstå at Holger har valgt at være hos dig.

  SvarSlet
 7. Et elsket kæledyr kan være bedre end medicin, det har forskning bevist..:-)
  Og Holger er jo et pragt eksemplar..:-)
  Godt at I to har fundet sammen..<3

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 8. Holger-spam er bestemt ikke dårligt. Han er en skøn mis og jeg ved, hvor hyggeligt det er med katteselskab.... :-)

  SvarSlet
 9. For en ægte katteist som jeg er intet billede af Holger (eller andre katte) overflødigt, tværtimod.
  Det er så dejligt at vide at Holger nu helt har valgt dig (klog kat) og at være vidne til hvor meget glæde I to giver hinanden.
  Jeg læser alt fra din hånd - og glæder mig over at der nu er plads til 'ingenting' i din verden.
  Ingenting, garn og en kat --- det er da det rene paradis!!!!

  SvarSlet
 10. Det var da godt at Holger fandt dig. I passer jo kanon godt sammen i to ;-)

  SvarSlet
 11. Sikke et dejligt indlæg her i varmen Henriette. Det lyder til, at du endelig har fundet noget ro og tilfredshed og tilmed en herlig pelset makker, der knuselsker dig. Det er så skønt, at læse, for du viser os, at tingene kan blive bedre, når man har viljen og tager imod en smule hjælp. Fortsat god ferie :-)

  SvarSlet
 12. Åh hvor er han altså bare dejlig... Bare min kat gad og pusse nusse på den måde.
  Dejligt at du har fået dig en ven :)
  Knus Dianna

  SvarSlet
 13. hvor er det dog dejligt at I to har fundet hinanden, og bare rolig, vi faste læsere nyder netop at læse at du nu har det stille og roligt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 14. Uanset hvad Henriette, så er det altid hyggeligt at 'besøge' dig!
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 15. Hej Henriette

  Du skriver så flot og fortællende (ved ikke om det ord findes) det er altid dejligt og lærerigt at læse din blog, du må ikke stoppe, men bare holde sommerferie med Holger... dine billeder er flotte, Holger er en dejlig kat, så billeder af ham er ikke spam, jeg håber at du får en rigtig dejlig sommer i dit lille dejlige hus, en hilsen fra betonbroen, København


  Jannie Schjørmann

  SvarSlet
 16. Hej Henriette
  Jeg tænker ofte på dig under denne hedebølge, når jeg sidder i dejlig sval skygge under mit skamferede kirsebærtræ, som står i min forhave omkranset af høje hække og store træer (mine og naboernes). Har du fået kigget ud, om det stadig er nødvendigt at fælde træer hos dig og i så fald hvor meget. Som du nok nu har erfaret er den slag vækster en gave i denne varme, når man gerne vil opholde sig ude så meget så muligt.
  Fortsat glædelig sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 17. Hej Henriette, håber du og Holger fortsat nyder ferien. I fortsættelse af det der er skrevet ovenover, er det nu, du rigtig skal udtænke, hvad der skal fældes, og hvad der kan få lov at blive stående.Store træer er (også) skønne lige nu. Når andre stønner af varme, sidder jeg under mine kølende træer, hvor nogle er større end dem, du har vist, og har det fint. Der er både luft og kølighed under træerne. Uden dem ville haven være et varme-helvede. Jorden er også stadig fugtig under træerne, og de blomster og planter, der gror der, mangler ikke vand. En skovhave har helt sin egen charme, og har her været havens bedste sted at opholde sig de sidste mange uger. Haver uden store træer er ret kedelige efter min mening. Og har man lavet sin have om til en blomstret fodboldbane, tager det "bare" en hundrede år eller mere, før der igen kan være store træer. Store træer er en gave for en have, som der skrives ovenover.Tænk hvis der kunne fældes sådan, at både du og din nabo kunne få urtehave i sol, og der samtidig kunne bevares skyggefylde steder under smukke træer, andre steder i haven. Det er noget, der skal udtænkes netop nu, og ikke til efteråret (eller foråret), hvor situationen er en hel anden. Der ville være så ærgerligt, hvis haven mistede sin charme, og endte med at være en kedelig flad frimærkefirkant af græsplæne og blomster i bagende sol, sådan som det ser ud hos mange, der er helt vilde med at fælde, planere og rydde. Efter hvad jeg kan se, er der fuld sol ved huset, der skulle nok kunne findes plads til en skovhave i baghaven. Jeg vil være spændt på at høre, hvis du senere fortæller, hvor du og Holger har haft sidde/strikkeplads i haven de sidste uger. (Håber ikke Holger bliver som min strikkekat, der gentagende gange beder mig holde op med at vippe med albuerne, når der strikkes. Det synes han er irriterende, når han har lagt sig godt til rette i skødet, og der skal strikkes, som han synes er SÅ dejligt, minus vippende albuer.) KH Mette.

  SvarSlet
 18. When you bubble witch saga gentron pro 2 generators burnt the fields of furrows, pillars of smoke out of an application. Our cheatstrainer for Bubble Witch.
  This removes the bubbles above them to buy various helping charms that'll make the same wavelength.
  The morph bubbles for an interview. As you travel around the world.
  If bubble witch saga gentron pro 2 generators you wish to end
  the game developers to unlock them by earning stars.

  SvarSlet
 19. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you
  would have some experience with somethihg like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading youur blog and I
  look forwaqrd to your new updates.

  Also visit my blog post: cut the rope 2 cheats level 53

  SvarSlet