18 august 2014

Jeg blinkede og så var det mandag igen.

 

 

 

 

IMG_8770

Den sidste uge er fløjet af sted, og jeg har svært ved at få pusten igen. Først en uge med katteballaden, og bedst som jeg synes jeg var ved at blive hovedpinen kvit, ramte en ny uge.

 

Søndag middag ude.

Mandag vand i køkken. Igen..

Tirsdag fødselsdag, med så megen opmærksomhed som jeg sjældent har fået, og det var en skøn, men udmattende dag.

Onsdag surprise besøg om formiddagen, med flere gaver og kage og lys, og desuden et tag der røg ned, og et tag der kom op.

Torsdag mere tagreperation, og påbegyndelse af instandsættelse af første sal.

Fredag, mere maleri og mig på langs i sofaen. Ku ikke rejse mig og hovedet gjorde ondt igen.

Lørdag dejligt besøg

Søndag mere maleri på første salen, og endnu en omgang vand i køkkenet efter regn, nu på trods at ny tagdækning … 

 

 

Jeg er SÅ færdig. Det er langt mere end jeg kan magte, men glad er jeg uden tvivl for fejring og renovering, det skal der ikke herske tvivl om. Jeg har glædet mig til, at få fred og ro i min hverdag igen så det slog mig lidt ud, at det sk… vand bliver ved med at finde vej ind i mit hus. Jeg havde planlagt flere tiltag både inde og ude, men ingen af dem går jo heldigvis nogen steder, og derfor bliver jeg hvor jeg er nu. Med dummetv og masser små lure på sofaen.

 

IMG_8830

Iøvrigt.. lidt af et brutalt vejrskifte vi har oplevet hva!  Fra badesandaler til tykke sokker på ti sekunder nærmest. DET synes jeg ikke jeg er helt klar til allerede. NÅ!

2 kommentarer:

  1. Kære Henriette. Et forsinket TILLYKKE, og held og lykke fremover

    Bedste hilsner
    Joan :-)

    SvarSlet
  2. Vand har det med at trænge ind de mest utrolige steder; det kan nærmest løbe OPad... Jeg håber, at "indgangen" kan spores, så du kan få lukket ordentligt af. Og nej, jeg er heller ikke helt parat til efterår sådan lige... ;-)

    SvarSlet