14 oktober 2014

En mindre krise er indtruffet

 

 

 

IMG_0283

 

Tirsdag er vel nok grå hva.. SÅ grå at jeg efter de første to kopper kaffe ved syvtiden, opgav og gik i seng igen. Sad der i sofaen som en anden zombie med tunge øjenlåg, og forsøgte at forstå hvad der blev sagt til mig i tv, med en højt snorkende kat ved siden af mig. Så var det jeg tænkte, at det er vel det jeg har lov til som pensionist.. at gøre hvad jeg mærker der er brug for. Udnytte muligheden.

 

Jeg kan konstatere, at det ikke er blevet et hak bedre med lyset, men mine øjne er knapt så tunge. Så tirsdag er langsom. So be it.

 

 

 

 

IMG_0263

Og ja, jeg er altså ramt af en mindre krise, for alle mine store strikkeprojekter er færdige, og nu sidder jeg så her. Gik i gang med en kjole, men den gad jeg alligevel ikke. Pakkede en hel kurv med juleuld i forskellige farver og kvaliteter til små sjove dimserier, men DET har jeg indset at min tålmodighed slet ikke er til. Mine pølsefingre kan ikke arbejde med noget så småt altså! Så var der filtede futter på listen, men halvejs inde i den første kedede jeg mig så gudsjammerligt, at den nu bare ligger i sofaen og kigger på mig. Og seneste forsøg, var i aftes at slå op til en rød sweater, der hurtigt led døden, for dernæst at slå samme garn op til et sjal, som nu også er dømt ude. Intet duer eller synes ok.

IMG_0225

 

 

Jeg er helt til rotterne er jeg. Så måske er det i virkeligheden DET jeg skal kaste mig over..       (Billeder er lånt fra :  FLEEGLE'S BLOG)

Har vistnok engang tidligere postet rottebilledet, og også de er små at have med at gøre, men ved gud jeg synes de er topsjove. Forresten er de jo også grå, så de passer på alle måder perfekt til en tirsdag med gråvejr.

 

IMG_0342[1]

15 kommentarer:

 1. Du kunne da også prøve at side, og dippe dutte lidt på din blog. For det er altså stadig sådan, at det kun er dit seneste indlæg der vises ved entré ;-) Og der mangler link til din fotoside ;-)
  kh
  Mayer

  SvarSlet
 2. ja det er sandelig gråt og jeg har endda ferie....
  Havde jeg økonomien til det købte jeg garn og bestilte en høstjakke host dig :) så var du da beskæftiget så længe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, det har du ret i Hanne :-))) Men ja, det er jo ikke heeelt gratis at strikke sådan en haha Knus

   Slet
 3. Hvad med en låne en stak strikkebøger på biblioteket (hvis du ikke har nogle selv) og så lade dig inspirere? Jeg behøver bare at sidde og bladre lidt i bøger og blade, før jeg har tyve projekter, som jeg gerne vil i gang med (ikke strikkeprojekter, altså - men andre...). De er supersøde, de små rotter... det må lige være noget for Holger... ti hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg ofte Mia. Jeg har også en to do liste p gu ve hvor mange strikkerier, problemet er hvad der lige ligger i hænderne af lyst :-)) Rotterne ORV ja, det har jeg slet ikke tænkt på, men Holger ville klart synes de var sjove hihi

   Slet
 4. Ja, det er godt nok en grå dag og her regner det i stride strømme.. Nogengange må der bare en pause til og måske i morgen kommer alle strikke ideerne tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Miri. Jeg benytter hver et tørt minut til at smutte udenfor og arbejde lidt i haven. Men når det regner kan jeg faktisk godt lide at tænde stearinlysene og bare hygge. Det gælder om at få det bedste ud af mørket og de grå dage ikke.. :-) Knus

   Slet
 5. Du har opgivet at strikke det der babytøj vi snakkede om i sommers, formoder jeg? :) Det er okay..jeg syr noget selv :) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Har prøvet at ringe til dig Esther :-))

   Slet
 6. Jeg overvejer stadig om ikke jeg skal forstørre de der rotter og strikke tæpper til kattene af dem. Det må kunne lade sig gøre....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå ja forresten, DET ku da være så sjovt at se på :-) Den tager jeg også lige til mig som en ekstra to do haha

   Slet
 7. Måske skal du bare ud at være sammen med andre mennesker? Det bliver man glad af :-) Kan da godt forstå, du keder dig alene med strikketøjet :-) Der er mange rigtigt gode foreninger med rare mennesker på Lolland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker at du ikke har læst med så længe Anonyme, for generelt går jeg bestemt ikke rundt og keder mig! Det var et enkelt strikkeprojekt som var dybt kedsommeligt at lave, men jeg trivedes rigtig godt med at bo her, uden de store fabelader og uden storbylivets aktiviteter. DET har jeg prøvet og det var det jeg flyttede fra...

   Slet
 8. Det er min erfaring, at lige meget hvor lidt lyst man har til noget som helst sådan en dag, virker det helt fantastisk at t-v-i-n-g-e sig selv til en løbetur - eller måske en rask spadseretur, hvis man ikke er til at løbe. Det er noget med frisk luft og endorfiner, og jeg taler ikke om atletisk udfoldelse, bare ganske almindelig bevægelsesudfoldelse. Der skal måske lidt selvovertalelse til, men jeg tør næsten garantere, at det virker - også i gråvejr eller sågar regnvejr :
  Det skrider fremad med min høstjakke - eller rettere jakker, for jeg har to i gang. Dog ikke en ny efter eget design, som jeg nævnte planer om for et stykke tid siden. Under oprydning for nylig fandt jeg nemlig to stk, som jeg mistede lysten til på et tidspunkt, men nu forekommer de spændende igen. Og i morgen skal jeg på posthuset at hente garn, som min datter har sendt fra Amerika, og så skal jeg i gang med at strikke en ny model kniplingsundertøj, som vi skal føre i vores firma. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Den tynde, tynde silke- og uldblanding er så skøn at arbejde med.
  Happy Running and Knitting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gik/går i haven og mærker hvordan kroppen trænger til at røre sig. Her er masser at gøre jo hihi. Det glæder mig at du har genoptaget jakkerne, du bliver glad for dem, det lover jeg :-)))

   Slet