22 december 2014

To flade fregner på en sofa

 

 

 

 

IMG_1988[1]

Det er vist en meget fin betegnelse på mandagens udvikling. Holger er ligså splattet. Han tog ellers balladen i nat med ophøjet ro, sov det meste af tiden væk i kufferten, når han da ikke lige var ude for at sondere, det nu noget mystiske terræn på gulvet i køkkenet. Selv det, at jeg måtte stå med støvsugeren for at suge støv efter savemaskinen, gad han ikke flippe ud over, hvilket jeg er vældig imponeret over. Hans grad af tryghed stiger simpelthen konstant.

 

Vi kigger på hinanden. Vi er sultne, men gider bare ikke tage fat på den omgang rengøring det kræver, for smulder af glasuld ligger OVERALT derude. Det ender med at det lange hyl tager teten, imens jeg bare er tilfreds med en påhåndsmurtsandwich.

 

I morgen tidlig tropper der så mandskab op for, at besigtige skaderne og udbedre. Det vil give fornyet kaos, både i køkken men også ovenpå, hvor lemmen til loftet var åbnet i nat. DET gulv er ligså ulækkert og snavset nu som køkkenets er. For slet ikke at tale om mit lille soveværelse, hvor sjaskvåd servicemand måtte ind og hænge ud af det lille bitte vindue. Tramp tramp klask klask. Fodspor på gulvetæppet og sorte hænder på det nymalede tapet..

 

Nu har Rasmus alligevel overrasket mig. Han har i mellemtiden været i byen efter hovedpinepiller på apoteket og derefter er der blevet støvsuget og ryddet op i køkkenet. Her dufter nu lifligt at stegt bacon, spejlæg, toast, bønner i tomat. For overhovedet at nå hertil, måtte han forcere denne her pøl:

IMG_1991[1]

I gummisko er gode råd dyre, men er man rådsnar bruger man da bare en skammel så man ikke får våde fusser.

 

Det er tid til bare at glo bevidstløst netflix, få lidt indenbords og så måske en lille lur. Det er den 22.december og ærligt talt så er jeg ligenu mest tilpas med at vide, at om få dage kan jeg fjerne hele hejset og få mit hjem tilbage. Humøret er IKKE hverken trist eller dårligt, ejheller er jeg utilfreds med hyggeligt julepynt, her er bare så kaotisk nu, at det gør mig rodet i hovedet. DET kan jeg heldigvis gøre noget ved.

 

Men jeg venter lige til d. 27 :- )

2 kommentarer:

 1. Det ser ud til, Holger ønsker sig sin egen kuffertseng i julegave. Den han er så glad for nu, rejser jo igen. Fint at der bliver arbejdet på problemerne med det samme. Godt at du har selskab og en mand i huset, som kan skære igennem og bare starte med at gøre køkkenet brugbart. Fysisk handling er det, der skal til nu. I behøver ikke kede jer, der er nok at tage fat på. Hjemmet kan nok nå at være julerent til på onsdag, når duften af julemaden breder sig og der rigtig skal hygges og slænges. Så blev der alligevel jul i dukkehuset, som ethvert rigtigt juleeventyr fortæller. Kh Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan der være noget om Mette haha. Det må jeg vist lige finde en løsning på :-) I dukkehuset er det rigtig jul nu, og vi hygger bare. Det er skønt

   Rigtig glædelig jul til dig
   Kh Henriette

   Slet