27 januar 2015

Jeg stikker lige næsen op over dynen

 

 

 

IMG_2776

Dagene går i uden de store begivenheder. Jeg havde egentlig planer og ambitioner, men i dag er jeg nået frem til ( sikkert som en million år før ), at jeg bare er og bliver syvsover i januar. Mærkeligt er det. Jeg sover og sover og sover, og så sover jeg lige lidt mere. Mine vågne timer runder vel ikke mere end seks styks alt i alt, fordelt med et par i løbet af dagen, og så resten om aftenen. Arh ok, måske det er lidt mere end seks timer, for nogle gange er jeg vågen midt om natten, hvilket ikke hjælper på planen om, at være vågen når der er dagslys. Det er bare sådan. Jeg må være en hulebjørn eller et pindsvin i forklædning.

 

IMG_2792

I dag feks, vidste jeg på forhånd ville være solrig, og jeg dinglede ned af trapperne ved halv otte tiden, for at være nogenlunde klar et par timer senere, hvor jeg havde tænkt mig at gå ud i verden. Når jeg skriver dingle, så er det helt bogstaveligt ment. Min krop opfører sig som om jeg er beruset, når jeg forsøger at vågne uden at være klar til det. Mine øjne ruller rundt, og lågene bliver ved med at ryge i, og således gik det også i dag. Flere forsøg på at holde fokus og stirre stift ud af vinduet og med tv’et kørene, endte med at jeg væltede til siden og sov videre. Det kan nogle gange tage flere timer inden jeg overhovdet er klar i hovedet efter jeg har sovet.

 

Dagens sejr har derfor været, at jeg ved to-tiden kunne åbne køkkendøren og træde ud i lyset.

 

IMG_2820

Jeg var endda i bilen en tur  hen i nærmeste skov, hvor jeg fik fyldt et par sække med løv, og jeg har også fået fyldt depoterne i køkkenet op. Skulle jeg sove videre en uge mere, så er der rationer klar når jeg dukker op til overfladen.

 

 

IMG_2793IMG_2797IMG_2798

For ikke at jeg glemmer dagen helt, har jeg fanget sol og lys. Det skulle bare mangle andet da.

 

IMG_2804

IMG_2802

 

   ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ   ZZZZZZ  ZZZZ   ZZZZZZZZZ

2 kommentarer:

  1. Nice post, things explained in details. Thank You.

    SvarSlet
  2. Uh, jeg sover også hele tiden, gerne 12-14 timer i døgnet, altså medmindre jeg har haft migræne, så kan jeg snildt sove i næsten et helt døgn bagefter. Ved ikke om det er medicinen der gør det, eller om det er fordi jeg ikke kan sove når det gør så ondt, men flad, det er jeg,

    SvarSlet