05 maj 2015

Bare lidt have og vejr i dag

 

 

 

Jeg er slap, men jeg har da fået samlet masser af haveguld i dag. Begge regntønder er fyldt op og ligeså alle ledige baljer og spande. Altid godt at have noget på kontoen til tørre dage.

IMG_5693

 

 

 

IMG_5578IMG_5579IMG_5584

I søndags gik jeg til den først på dagen, fordi jeg nu kunne gå i gang med at få bygget naturhegnet, og der blev dækket godt af for ukrudt, så langt som aviser, plast og brædder nu rakte. Om det skyldes det arbejde, der foregik i ret heftig blæst og med svedige rygstykker eller ej, så har jeg siden har mega ondt. Ikke overraskende, men hvor det plejer at klinge af hvis jeg bagefter holder hviledage, så bliver det her nærmest værre og værre, så nu er jeg kommet helt i tvivl?  Gad vidst om jeg har raget mig en lungebetændelse til?? Det skulle nok lige passe, og ville være en passende straf fordi jeg glemmer at passe på mig selv. Så kan jeg da lære det. NÅ!  

 

 

IMG_5668IMG_5670IMG_5671IMG_5672

I går var egodag og jeg bestilte faktisk ikke dagens gærning, og i dag har jeg som sagt sovet en del, og resten af tiden er tilbragt med at nyde vejret. Dagen begyndte i køkkenet, og her kommer Holger søreme løbene.  Selvom tulipanerne ikke er vilde med så voldsom regn, så er det bare fedt at jeg kan sidde tørt og godt og alligevel være udenfor under halvtaget, når det regner. Så der sad jeg, da det her til aften virkeligt mørknede helt til, og Rødby fik sig et heftigt brusebad.

 

IMG_5681IMG_5685IMG_5687IMG_5688IMG_5695

 

 

Nu er Holger og jeg trukket ind igen forlængst og han ligger allerede og storsnorker. Tror jeg vil følge hans eksempel inden længe..

IMG_5698

Ingen kommentarer:

Send en kommentar