22 juni 2015

Den rene idyl hjælper på smerter

Jeg får godt nok ikke åbnet meget for computeren nu. Tiden suser med den rene katteidyl, og timevis af underholdning til mig, så jeg glemmer simpelthen bloggen. Smerter har jeg stadig hver evig eneste dag, og det er blevet rigtig slemt med skulder og albue, så jeg kan nærmest intet lave i haven. I morgen tirsdag har jeg en læge tid, og så tager jeg og får det tjekket, sammen med en hudforandring lige under mit ene øje.. Hudkræft ligger i generne og jeg har fået fjernet noget for flere år siden såååååå, jeg må hellere være fornuftig nu. Jeg skal også til tandlægen i morgen, tager lige hele turen på samme dag, ellers når jeg at fortryde. 


Jeg tager masser af fotos af de kære pelsede, og også små film, men dem kan jeg ikke oplade her, så jeg synes, at I som gerne vil se babyHerman og Holger i aktion, skulle besøge mig på Instagram, der ligger de alle sammen. 😃


Jeg skriver på Ipadd'en, så her er de billeder jeg har adgang til på den:


Som det fremgår er Herman ikke en ressourcesvag lille fætter, tværtom! Hvor der er vilje er der vej, er hans motto hihi. Holger tager så fint vare på ham, og når det bliver for meget siger han fra. Dog.. Da han troede sig fredet i vindueskarmen, måtte han indse at igen.. den med viljen og vejen er imponerende. 

7 kommentarer:

 1. Nyder stadig hvert eneste billede fra din hånd!
  Pøjpøj og held og lykke med turene i morgen. Måske kan skulder/armsmerterne klares ved hjælp af noget fys-gramsning. du kan jo ikke blive ved at gå uden at kunne strikke og/eller rode i jorden.
  Herman, han er bare for skøn. Godt, det går så godt med dine to drenge. Holger er altså noget helt for sig, ren kattesærklasse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er bare Holger og jeg er så stolt af ham :-)

   Slet
 2. Årh nej - jeg er misundelig. Jeg vil også have sådan en lille pusling ... og det ser oven i købet ud til, at Holger accepterer den lille. Jeg vil osse ... :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Armen Jens hvor er det dejligt at høre fra dig :-))) Håber alt er vel og jeg har fået lagt din mailadresse et eller andet sted i systemet, hvor jeg ikke kan hitte den igen, så jeg er vældig glad for at du kigger forbi. Lille babyHerman er lige hvad I to "gamle" hankatte ville have gavn af tror jeg hehe. Det sætter godt nok fut i tingene :-)

   Slet
 3. Meget killinge misundelig :-) godtnok er der meget leg i min store kat, men altså ikke helt det samme som en håndfuld killing :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg på. Jeg synes også at Holger har udviklet en mere fornuftigagtig voksen side efter Hermans ankomst, så kontrasten er til at tage og føle på. :-))

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet