03 juni 2015

Mød Herman

 

 

 

 

 

IMG_6512

Her er lille baby Herman. Et fantastisk tilfælde bragte mig til ham i formiddags, og nu har jeg reddet hans lille liv. Jeg skulle have talt med en Laila, men kom til at trykke på det forkerte nummer, så jeg fik fat i en anden Laila, der efter en kort forvirring kunne fortælle om et kuld killinger, der var moderløse. De to var adopteret af en anden killingemor, men ham her og en brormand, stod til at skulle aflives inden frokost.

 

DET var mere end jeg kunne bære så jeg spurtede ud i bilen og fræsede til Fuglse for at se på killinger. TO er for meget for mig, men een kan jeg uden at blinke sagtens tage til mig, især med Holgers omsorgsfulde sind, og derfor blev det lille grå Herman, som i morgen bliver hentet og bragt til sit nye hjem. Han er en lille bitte en og skal have mælk hver tredje time, så derfor måtte han lige vente en dag ekstra med at flytte. Jeg skal have ryddet lidt op, og også have købt lidt sprøjter til mælken på apoteket. En tryg rede er jeg også ved at lave til ham, for han skal ikke være alene igen. Ever. En kurv med tæpper er allerede reserveret, og så kan jeg tage ham med mig alle steder, indtil han selv begynder at kravle rundt.

 

IMG_6511IMG_6514IMG_6516IMG_6518IMG_6520IMG_6521

Der er lidt med hans ene øje, men dyrlægen kigger på det inden jeg henter ham, og ellers er han fin og nysgerrig. Stadig i chok over at være efterladt uden sin mor, så ikke en lyd kom der over ham da jeg var der.

13 kommentarer:

 1. Ønsker dig held og lykke med ham. (-; Han er da bare for sød! Forstår godt at, du bare MÅTTE ha`ham. Håber han bliver gode venner med Holger. Kram og glad hilsen Vibeke. (-;

  SvarSlet
 2. Det ligner umiskendeligt en øjenbetændelse (jeg er veterinærsygeplejerske så har set et par stykker). Få det endelig tjekket af dyrlægen, og sæt behandling igang med det samme så du ikke får det med hjem til Holger. Tillykke med guldklumpen! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Behandling blev sat i gang i går, så han ser allerede meget bedre ud nu :-) Tak for tippet og for at du tog dig tid til lige at give dit besyv med.

   Slet
 3. Hvor er han bare nuttet ! Tillykke med den lille ny :)

  SvarSlet
 4. Ja selvfølgelig måtte du have Herman med hjem..<3
  Bliver spændende at se Holgers reaktion..kan være han udnævner sig selv til Hermans nye far..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Århhh det lille pus (o: rå æggeblomme er os' godt for så'n en lille en.

  SvarSlet
 6. Hvor er han bare fin og hvor er det stort at du reder ham.
  Jeg ved at det 100% har kostet nogen overvejelser, men er sikker på i bliver glade for hinanden.. Glæder mig til at høre og se mere til ham.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
 7. TILLYKKE med lille Herman :-) .....vi vil se BILLEDER!! :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med Herman, det bliver spændende at følge han liv hos dig og Holger, håber alt går godt :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er du bare dejlig Henriette :)

  SvarSlet
 10. Åååårh! *smelte* Jeg kan ikke stå for sådan en lille pelsbold. Kan godt forstå du adopterede ham :-)

  SvarSlet
 11. Tak Tak Tak til jer allesammen :-) Også fra Herman hihi

  SvarSlet
 12. Årh ... sikken en dejlig historie. Men hvad skete der med den anden? Jeg kan da ikke lade være med at tænke, at den skulle mig og Storebror have haft. Nåh nej, jeg må jo ikke have mere end én kat i min lejlighed.

  Men det var godt, at du fulgte dit hjerte. Nu har jeg jo læst alle de andre indlæg og ved hvor glad både du og Holger er for lille Herman. Så kan man jo slet ikke holde ud at tænke på, at han var lige ved at blive aflivet.

  SvarSlet