19 oktober 2015

Det kan være en blodig affære at lege med blomster

 

 

 

IMG_9283

Fire sekunder efter jeg kom tilbage fra kiropraktoren, med de tomme vaser fra sidste uges buketter, sprang den store glasting som jeg er vældig glad i. Den bruger jeg til mange forskellige ting igennem året, og senest har den brillieret som vase. Det resulterede i en ret så heftig rift i strikkepegefingeren, men jeg ærgrer mig allermest over den tabte vase, for hvad skal jeg nu bruge til kæmpebuketterne… Jeg må seriøst se at få sendt en stafet til Ikea hihi.

 

 

 

Mine anstrengelser i haven er ved at være til ende.

IMG_9305

Her er det et kommende løgbed, som minus to sten er færdigt. Jeg har fyldt det ca en tredjedel op med tidligere sæsoners forskelige løg, og efterhånden håber jeg at få det fyldt helt op. Og SÅ skal bedet bare passe sig selv i fremtiden. Efter tulipanerne blomstrer af, vil jeg ikke have noget i det, for jeg skal have mig en have, som ikke kræver for meget hårdt arbejde.

 

IMG_9301

Hårdt er det feks, at støde på sådan en flisesatan 10cm nede, når man er igang med at grave huller til planter der skal flyttes…! Op kom den og jeg har fået sat den plante, som var parat.

IMG_9300

 

 

 

IMG_9293

Det går slag i slag. Jeg mangler ikke meget af det virkelig hårde nu, før jeg kan læne mig tilbage for i år, og når det er en realitet, er det kun at rode derude, når jeg har overskud til det i vinter. Oprydning blandt andet, på det stykke jeg fik tildelt fra naboen i foråret.

IMG_9298IMG_9295IMG_9297IMG_9302IMG_9304

IMG_9287

Ryggen er træt og jeg er udmattet, selvom jeg allerede stoppede ved et-tiden. Det er tid til at slappe af nu. Det må jeg godt synes jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar