06 november 2015

En længe ventet ven er kommet forbi

 

 

 

 

382988_536549749729119_1275532641_n

Ja, altså.. natteregnen.

 

 

I aftes, da vejrudsigten meldte kommende regn, troede jeg ikke et sekund på den historie. Jeg har erfaret at vand fra oven, kan være en sjælden gæst på disse breddegrader. Ikke at vi ikke får regn, nej. Det sker bare ofte, at regnen som passerer landet, ofte svinger udenom Lolland. Og så er det ikke engang fis. Har også erfaret, at det handler om noget med varmen fra det hav, som ligger lige bag mig, har en form for indflydelse på den slags. Eller noget..

Under alle omstændigheder såbegyndte det at regne i aftes, kort efter jeg var krøbet til køjs, og nu er den en virkelig velkommen ven, for her i haven er der så knasttørt, at det ikke længere er muligt at sætte spaden i jorden.

 

 

2015-11-03 18.34.50

Jeg holder af lyden af regnen på det skrå tagvindue. Især når jeg skal sove. Det beroliger og luller i søvn. Det er også hyggeligt. I aftes og i nat er den effekt dog udeblevet, og af uvisse årsager har jeg bare sovet virkelig ringe. Måske fordi jeg er ved at vænne terroristen Herman til at være ude om natten, og dermed har lukket vinduet i stuen. “Stakkels lille Herman” ringer det i mine ører, og nu regner det ovenikøbet osse. Buhu. Måske fordi Holger, af endnu mere uvisse årsager netop i aftes besluttede, at han ville tildele sin gamle madmor sit selskab, og derfor har ligget klods op af mig, som en 100 grader varm snorkende plydsbjørn..

 

Ved firetiden vågnede jeg, fuldstændigt overbevist om, at jeg kunne høre lille Herman mjave højt udenfor.

 

Som om..

 

Han lå naturligvis og sov ovre under halvtaget i en varm og pelsbeklædt stol. Da jeg åbnede døren for, at lukke min lille indbildt drivvåde kat ind, sprang han tør og topklar ned og spænede ind i huset, gik igang med at bide Holger i ørene, og så var der ellers to katte linet op, med store mørke pupiller, ved siden af hver sin madskål. SUK, jeg er så nem alså.

 

 

Nu sidder jeg her.

2015-11-06 05.06.32

Man kan vel altid lytte videre på sin lydbog. Man kan vel altid lige strikke en pind eller fem. Man kan vel altid klare en enkelt kop varm the. OG.. man kan vel altid sove når man bliver gammel.

4 kommentarer:

 1. Go 'morgen' :-) har lige selv fået en våd pote i panden..... Så kan jeg altså godt stå op! Der er nogle der er sultne!!! Både gode og dårlige sider ved at have kattelem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en ganske særlig oplevelse ik.. at blive vækket af våde poter :-)))

   Slet
 2. Nyder dine dejlige katte historier, samt din begejstring for havearbejde og håndarbejde. Er så glad for at du er begyndt at skrive på bloggen igen. Savnede det virkeligt meget da du holdt pause. Ønsker dig en god dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det pænt af dig at skrive så søde ord til mig. DE varmer kan du tro, og så får jeg jo bare endnu mere lyst til at fortsætte :-) I lige måde til dig

   Slet