13 december 2015

Af den største betydning ...

.... er møbler som er kommet mig i hænde.Jeg har jo en moster som bor i Bath, Det har hun efterhånden gjort i årtier, og i alle de år har hendes indbo fra dengang hun boede her i landet, været opmagasineret. Min flytning falder sammen med, at hun ikke længere kan have sine møbler stående, hvor de nu gør, og da det ikke er aktuelt at de bliver sendt til England, ja så bliver de i stedet givet videre til mig. Jeg er ovenud lyksalig.


Min moster er også min gudmor, og da jeg var ung og sprød boede jeg ofte i hendes lejlighed, når hun ikke selv var der. Hun var rejseguide, og ofte væk i længere tid af gangen, så på den måde fik jeg afprøvet livet som voksen i egen bolig, og hun kunne rejse trygt med bevidstheden om, at der blev holdt øje med tingene. Der er en masse historie i de møbler jeg nu overtager. Jeg kender dem, husker dem, og ved at jeg vil elske at de nu er mine. Den lejlighed moster boede i, har både hun, mine forældre og også min anden moster, boet i på skift. Den aller aller første lejlighed jeg selv fik, da jeg flyttede hjemmefra, lå lige ovenover OG da jeg blev skilt mange mange år senere, endte det med at jeg endnu engang fik min bolig i den opgang, hvor min familie har huseret over tid. Jeg fik nemlig lejligheden som ligger lige overfor min første bolig.


Er I forvirret?


Se så bare her:
Adressen er Poppelhegnet 15.

I stuen til højre har moster, mor og far og moster nummer to boet på skift. Moster nummer et er hende, jeg har boligsittet for på den adresse.

På første til venstre fik jeg min første bolig. Der boede jeg i nogle år, samtidigt med at moster stadig boede nedenunder.

På første til højre fik jeg mange mange år senere, en lejlighed da jeg blev skilt.Nå, men det var et lille sidespring. Pointen er, at jeg nu ved et tilfælde står og kan indrette mig med møbler, som har den allerstørste betydning for mig. De er velkendte og trygge, de er fine og passer mig godt, de er brugte men ikke af fremmede, de er en del af noget ungdom, som jeg aldrig har glemt, OG de bliver kørt herned på onsdag!


Det sidste var en temmeligt stor overraskelse for mig, foruden at jeg i det hele taget nu får dem, så jeg har i dag forsigtigt spurgt nye udlejer, om det mon var muligt at de kunne sættes af i det nye hus. Praktisk ville alt andet være fjollet, men da jeg jo ikke er flyttet ind endnu, var det absolut ikke givet at det kunne lade sig gøre. Heldigvis er de flinke og jeg fik en nøgle med mig hjem, så vi kan komme ind med læsset.


Jeg fik NØGLEN..Jeg har efterhånden mange gange herinde fremvist nøgler, som har repræsenteret nye vilkår, men jeg håber pokkeredderfanemesguogprut, at denne nøgle virkelig viser sig at være DEN nøgle til porten til lykken. Eller om ikke, så ihvertfald til min fremtid.Moster til venstre og mor til højre

Jeg er SÅ spændt på at se møblerne igen. Og moster selvfølgelig, men hun var jo forbi i sidste måned, så jo .. spændingen følger møblerne. Juhu


10 kommentarer:

 1. Sikke et heldigt og dejligt sammentræf :) Det glæder mig sådan, at tingene endelig går din vej :)

  SvarSlet
 2. Kæft, hvor er jeg glad på dine vegne ☺ ♫♪☺♫
  Nu er der ikke så længe til!!!

  SvarSlet
 3. Hvor skønt at kunne beskylde dig for at være den rene lykkens pamjulefis lige nu!
  Det har du såsandelig også fortjent!

  SvarSlet
 4. Ikke nok med at du har fået ny bolig som en førjulegave, så kommer der lige endnu en førjulegave til dig. Begge 'gaver' er noget du bare KAN bruge.
  Jeg er så glad på dine vegne. Så blev det alligevel jul i det lille hjem :0)
  Knus

  SvarSlet
 5. Det var en dejlig julegave at få :)

  SvarSlet
 6. Hold op et helt igennem fantastisk sammentræf.
  Tillykke :)

  Også med nøglen

  SvarSlet
 7. Perfekt - intet mindre...

  SvarSlet
 8. Så kom det gode til dig, jeg glæder mig på dine og missernes vegne😊

  SvarSlet