14 december 2015

Åhh mandag, jeg ligger mig bare igennem dig


                 

Mandag er ankommet med smuk frost og klar himmel. Selv orker jeg ikke, at tage det ind med en gåtur eller bare eet skridt ud i gården, som med sine mange bunker giver mig en smule stress. I dag er kun en gerning på programmet, og den består af vandret krop, søvn, tv for dummies, søvn, og måske lidt mere tv. Og nå ja, så skal kattedyrene også lige fodres, men SÅ er det vist også bare nok for mig.Når jeg om vinteren i mørket bliver for udmattet, går det let over i noget smånedtrykthed. Sådan har jeg det i dag. Mandag bliver derfor bare noget med at lade mig selv krølle sammen og lade alt det besværlige være for en stund. Der er så meget logistik og så mange praktikaliteter forbundet med en flytning, at jeg virkelig bruger alt hvad jeg har i mig for at kunne finde rundt i det.


Mandag bliver kroppen genopladet så at sige. Som en lille elbil kan jeg kun køre en vis strækning på batterierne, og så må der trækkes ny energi et sted fra. HOV! det var da vist en af de bedre analoger fra min hånd..Henriette. Den menneskelige elbil. HA!

Mandag er heldigvis også en dag med knapt så mange smerter, så jeg kan strikke lidt videre igen. Strik er verdens bedste opladning nemlig.

6 kommentarer:

 1. Sofa, strik og serier - det lyder sgu´ som en god plan. Bunkerne er der sikkert også i morgen, og har nok ikke noget imod at du tager et break. Hyg dig.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo det ved bunker at de trofast bliver hvor de er hihi.

   Slet
 2. hyg dig, og tag det én dag ad gangen. dejligt med dine "nye" möbler, så kan du se at alt godt kommer til den der venter tålmodigt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frida, jeg er bare så glad over de møbler kan jeg godt love dig :-)
   Kh Henriette

   Slet
 3. Ha en dejlig dag med stille sysler. Forresten - elbiler er altså lydløse Henriette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de nemlig hihi, og tak i lige måde Helle :-)

   Slet