16 december 2015

Møblerne velankommet til det gule hus

Jeg har ikke mange ord i mig nu, for jeg knokler bare derud ad, og når kræfterne er brugt er jeg det også. Indenfor vokser kaos, og udenfor er det meste af det grønne sat i gårdhaven, så det er lige til at løfte på trailer. I dag kunne jeg konstatere, at meget af det jeg har haft stående i udhuset/skuret, er lige til at skrotte. Det er ødelagt af vand, som er strømmet ind alle mulige andre steder fra, end lige der, hvor der blev lappet på taget i foråret. Værktøj er rustet og træting er mugnet, så i stedet for at pakke ned, smider jeg ud. Det er møg ærgeligt så nu glæder jeg mig ekstra til at flytte, så mine udeting kan stå tørt og godt.


Møblerne fra Skodsborg ankom også i dag. Rasmus var med, og alle tingene står nu i det nye hus og venter på mig. Der er stadig mere hvor det kom fra, men bilen var fyldt for denne gang, så resten kommer på et senere tidspunkt.


Det var kort sagt de seneste nyheder, foruden at jeg blev lidt overrasket da Rasmus sagde farvel, og "vi ses igen i næste uge"...


I næste uge???? Jamen for pokker da, det betyder at det er jul i næste uge! Jeg er slet ikke i tråd med tiden, som jeg går her og cocooner mellem kasser og bunker.

8 kommentarer:

 1. Ih jeg er så glad på dine vegne ☺Spar du nu bare på skrivekrudtet...og koncentrer dig om din flytning. Vi glæder os til at komme ned og se dit nye hus.. en gang i jan/Feb når vi har været i ikea efter din indflytningsgave :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Ih jeg er så glad på dine vegne ☺Spar du nu bare på skrivekrudtet...og koncentrer dig om din flytning. Vi glæder os til at komme ned og se dit nye hus.. en gang i jan/Feb når vi har været i ikea efter din indflytningsgave :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Bare et enkelt billed og en lille tekst er dejlig. Held og lykke med nedpakning.
  Et lille ae til misserne og et virtuelt kran til dig. Det skal nok blive jul.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det dejligt ud, dit nye hus, jeg ved at du og dine katte vil få det dejligt. hvor ser dine nye møbler flotte ud, sikken en gave og skønt at du kender dem, så vil det føles hjemligt med det samme.

  Kh jannie fra Valby

  SvarSlet
 5. For filan, hvor ser det bare hyggeligt ud. Det bliver verdens bedste gule hus....... Og der kommer en jul til til næste år, så ro på med den....

  SvarSlet
 6. fed sofa !!! tillykke med det hele og god jul :)

  SvarSlet
 7. til lykke, til lykke! julen skal nok komme uanset.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 8. Hvor er jeg bare glad på dine vegne, sidder næsten og klapper.. ha ha.

  Glæder mig så meget til at se det hele færdig og så til at se hvad du hitter på udenfor til foråret. :D

  Knus <3

  SvarSlet