03 december 2015

Og nu til noget andet end bøvl og bolig for en stund. En strikkestund..

 

 

 

 

I sidste uge modtog jeg en mail med et tilbud. DEM modtager jeg mange af, sikkert på linie med alle I andre, og 99% af alle den slags mails ryger durk i papirkurven. Den sidste procent af mails med svimlende eller ejignorérbare tilbud, er mere eller mindre alle nogle, hvor der er garn involveret. Pudsigt ing…

 

 

2015-12-01 18.43.38-1

 

Nå, men altså i sidste uge lå der så den her mail i min indbakke. Den lå der, som om afsenderen bare vidste, at jeg havde været igennem en møgubehagelig oplevelse dagen i forvejen, og at en lille gave var lige det jeg trængte til. Sådan var det selvfølgelig ikke. Det handler ganske givet mere om reklame og omtale, og når jeg modtager den slags mails afviser jeg altid på et sekund. Jeg gider ikke reklamere på min blog pr opfordring, (ligesom jeg heller ikke gider reklamere FOR min blog ved lovning om giweaways) Omvendt reklamerer jeg glad, gerne og når det falder mig ind for det, som jeg i nuet er optaget af. Det gør jeg af et varmt hjerte, som tilfreds kunde, og helt uden nogen form for vederlag. Jeg gør det af lyst. DOG…

 

  … omtalte mail kunne jeg sgu ikke helt ignorere. og derfor modtog jeg igår en pakke fra  woolspire.com

 

I forvejen kender jeg godt firmaet. Ad omtale og fra Facebook, men jeg har været en smule forvirret omkring nationaliteten, da der også findes en norsk Woolspire så vidt jeg ved. På deres hjemmeside kan man læse mere om deres forretning, og så har de godt nok et bredt og fint udvalg af kvalitetsgarn, masser af strikkebøger og tilbehør. Alt i alt er det ikke noget dårligt alternativ til de efterhånden mange mange strikkesider, vi som strikkere har at boltre os på.

 

Jeg valgte at bruge mit gavekort på det her:

2015-12-02 16.29.26

Det er garn, jeg har set mange steder brugt, især på Instagram. Ikke så underligt da jeg følger ligeså mange norske strikkere. De virker begejstrede for Hverdagsulden med alpakka, og jeg ser frem til selv, at lave noget af det OG at se, hvordan kvaliteten er bagefter.

 

Woolspire som hjemmeside fungerer fint, og jeg synes også den er fristende, som sådan en skal være, og det kan udemærket være at jeg kigger forbi igen, især fordi der er så fint et udvalg af udenlandske garner.

 

Jeg takker for gavekortet, og for at Woolspire på en eller anden mystisk vis fandt frem til lille mig. Jeg er jo ikke ligefrem strikkeblogger om en hals, det kommer ind i mine tekster ligeså tilfældigt som alt det andet, jeg spytter ud herinde.

1 kommentar:

  1. Dejligt med den garngave - den kom da som sendt fra Himlen :)

    SvarSlet