02 februar 2016

En ny heltinde på banen

 

 

 

IMG_2966

For nogle måneder siden fik jeg en ny økonomihjælper oppe på kommunen. Det var noget med cpr-numre og postnumre og hvad ved jeg, så derfor. I samme periode har der været gentagent bøvl med Telenor som I sikkert husker, jeg har blandt andet fået flere rykkere der ikke var berettigede OG så var der jo den uheldige episode, hvor jeg stod og skulle ringe efter hjælp, da ond mand brød ind i mit hus, og telefonen i mellemtiden var blevet helt lukket..

 

Summa summarum er, at det endeligt nu ligner noget, som vil komme til at fungere og jeg er sååååå lettet.

 

Ovenstående i kombination med en flytning, et skift til andet elselskab, Udbetaling Danmarks funktion og sidst men ikke mindst en ny fordeling af pensionsydelse og de alm månedelige udgifter har betydet, at jeg helt mistede overblikket. Jeg vil gerne selv have bare en smule indsigt i hvad der foregår, selvom jeg nok aldrig kommer til at kunne overskue de mange enkeltdele af en privatøkonomi, og derfor har sød ny “husholdningsekspert” nu mailet mig en komplet og nem oversigt over, hvad der lige nu foregår og, hvordan det kommer til at se ud fredadrettet.

 

Hun er simpelthen et geni og en engel, hende Sabrina. Hun har fanget at jeg er voksen og ikke dum, men at jeg her har brug for at få tingene skåret ud i pap. Jeg er hende dybt taknemmelig, især fordi hun meget fattet og med menneskeligt overskud og empati, kan håndtere en tudende Henriette i telefonen… det sker nemlig når brev nummer firehundretoogtyve dumper ind i min e-boks, og jeg ikke forstår en meter.

 

Alle transaktioner er listet i kort form, og det jeg selv skal gøre er fremhævet så jeg ikke bliver forvirret eller får tvivl. Der er styr på næsten det hele, og det allerbedste af det hele er, at jeg nu uden problemer kan få ordnet mine tænder!

 

Jeg er SÅ glad og også SÅ benovet over hendes indsats.

 

Hun greb knoglen og fik talt med klinikken, hvor de fik forklaret at en afdragsordning ER nødvendigt, og noget de ikke behøver frygte går galt, og det blev sgu godtaget juhu :- ) Nu kan jeg uden bekmringer gå i gang med udbedring OG allerbedst, få regelmæssigt eftersyn. En bekymring mere ude af verden.. TJEK’

 

Fremover er mine ugentlige udbetalinger en smule forhøjet, da jeg i år får (en smule) mere udbetalt i pension igen. Jeg har i nogle år ligget lavt pga skattegæld, men det er åbenbart ude af verden nu. Det er et år siden, at jeg blev reguleret ind på skatteprocenten, og nu kommer resultatet så endeligt. Herligt herligt. Hvor meget den endelige boligstøtte vil lyde på er endnu uvist, det bliver nok ikke mere end omkring en plovmand, men i sidste ende kommer jeg til at have hvad jeg altid har haft, nu bare i et bedre og lysere og større og varmere og tryggere og tættere og smukkere hus. HEP!

 

 

 

IMG_3227

Det var lige hvad jeg havde brug for på den anden tirsdag i februar.

8 kommentarer:

 1. HEP! ....for hus og tænder og geni-dame! :)

  SvarSlet
 2. Dejligt og positivt..godt med en hjælper der forstår at forklare uden at nedgøre.
  Boligstøtte får man op til 65 m2 per person..kan jeg huske fra da jeg boede alene i en lejlighed på 102 m2.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Kære Henriette, hvor er det dejligt at læse, godt der kom en der har tjek op tingene. En dejlig ting at få at vide i en periode, der ikke er så befordrende for dig, tillykke med det. Hilsen Lykke

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt der findes mennesket på kommunerne der forstår de mennesker de har med at gøre. Forstår så godt din lettelse . :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt at læse. Og også dejligt af følge med i flytning af både dig og kattene. Håber i alle tre falder godt til i det nye hjem.

  SvarSlet
 6. Hvor er jeg glad for at høre at du har fået så god hjælp. Godt der findes gode fornuftige personer i det offentlige som kan få tingene til at ske. Særlig er jeg glad for at høre at du kan få ordnet dine tænder, for DET er godt nok noget af det vigtigste. Jeg har selv mistet adskillige tænder p.g.a. paradentose og betændelse i tandknoglen, senest en fortand, og selv om jeg har fået en delprotese så er det absolut noget der går voldsomt ud over ens selvfølelse og humør (og tegnebog). Glæder mig sådan på dine vegne! Knus til dig og misserne fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn tirsdag for dig....ikke dårligt.

  SvarSlet