14 februar 2016

Pil og plan og pandekager

 

 

 

IMG_9706

Dag for dag får jeg en lille smule mere på plads, men der er stadig et stykke vej endnu før man ikke længere kan se flytterod her i huset. I går fik jeg lidt mere styr på bryggerset, og alle løsdele blev sat på plads i badeværelset. Der er også hele tiden lige noget, som jeg kan enten bære med mig op på første, eller tage med ned fra en bunke. Sådan går det stille og roligt, og i dag var det affaldet i gården, som blev kørt væk. Her lå både en gammel parabol, løse stykker gammelt træ og en hel pose med ubrugelige glas. Efter turen til genbrugspladsen, fik jeg klippet pil som skal bruges til klatrestativer i haven. Jeg fik før jul lov af KiropraktorHelle til at gå amok på en mængde vildtvoksende piletræer, som ingen andre har behov for at benytte. Nu ligger der en lille bunke til en start, og får jeg brug for mere tager jeg en tur igen senere.

 

En overordnet plan for haven er det sværere at koncentrere sig om, og selvom jeg hver dag går og overvejer for og imod og hvor vil hvad være godt, så er det uhyggeligt svært for mig at samle mig om det. Jeg har dog fået et punkt gennemført..

 

Når man sidder i gården er den eneste udsigt til selve haven ligefrem foran mig, og der har hidtil stået flere hortensiaer. Det synes jeg er en dødsyg placering, for de er jo smukkest om efteråret, og alt hvad der vokser bagved er usynligt, så NU ( i løbet af sidste uge) er de flyttet. BOM!

IMG_9700IMG_9701

Det var en af de mere halsbrækkende øvelser for den dårlige arm, men før de var rykket har det ikke været praktisk, at gå videre med andre planer. De sidste ved jeg ikke lige hvad jeg vil med, men der blev plads til mine noget sølle juleklokker nu, og de vil være så fine lige når man kommer ind ad lågen i årene fremover. I det hele taget har jeg fået sat gravet lidt planter ned hver dag. Ikke alt på permanente pladser, men det kommer over tid.

 

2016-02-13 14.54.42-1

 

 

 

I køkkenet har jeg eksperimenteret lidt med begrebet sunde pandekager, men gårsdagens udgave blev godt nok totaaaalt kiksede. De ligner frikadeller i øverstørrelse!

IMG_9703

De kan heldigvis godt glide ned med lidt hjælp fra drænet youghurt, sirup og frugt, men faktisk minder de allermest om små stegte brød af en art. I det hele taget bærer alle mine forsøg på kogekunst stadig præg af håbløs utræning, og feks brænder jeg konsekvent smørret på, selvom jeg husker skrue ned for varmen! Jeg spilder også en del rundt om mig, og i det hele taget er det bare godt,at det jeg fumler med IKKE skal serveres for andre end mig selv.

IMG_9704

2 kommentarer:

 1. Hvilken god ide at flytte hortensierne, de var alt for bombastiske der hvor de stod. De overskydende er der måske andre der vil have, sæt evt. en seddel op i brugsen. Hvad angår at spilde tror jeg næsten jeg slår dig på målstregen, trods at jeg har været husmor i over 40 år. Og hvis man ikke eksperimenterer finder man aldrig noget nyt og forrygende godt. Så må man være indstillet på at der er noget der ikke bliver så vellykket. Det kan stadig mislykkes selvom man har aldrig så meget erfaring i et køkken. Varme køkkenknus til dig og et klap til de pelsede fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser meget bedre ud allerede ik.. :-) Mine køkkenøvelser ender sikkert helt fint, føler mig bare lige nu som en elefant derude haha. Tak for alle dine altid fine kommentarer, de bliver læst og værdsat kan du tro.
   kh Henriette

   Slet