21 maj 2016

Bare et godt råd ..

 

 

 

 

2016-05-19 20.30.49

 

Jeg begynder med et godt råd til alment brug. Når I skriver til mig på min mail om dette eller hint, som jeg måske kan hjælpe med, bliver jeg både glad og beæret over at kunne bruges til noget. Jeg svarer i det tempo jeg magter, MEN.. det er umådeligt svært at være venlig og høflig og svare tilbage, når den vedlagte mail adresse ikke er korrekt tastet!!  Det sker desværre med jævne mellemrum, når min blogger-kontaktformular bliver anvendt. Har det vildt dårligt med, at der så går mennesker rundt og tænker, at jeg vel nok er en kedelig moster, at jeg ikke engang gider svare på henvendelser, når det i virkeligheden er deres egen skyld.

 

Og med det går jeg hurtigt videre.

 

******************************

 

 

Videre til hverdagsbilleder og absolut ingen nyheder af interesse. I går trak jeg stikket og det kan jeg allerede mærke effekten af. Ingen hovedpine til morgen og mindre beton i kroppen. Jeg fik strikket et stykke videre på min næste cardigan og jeg synes faktisk at vendingerne, som opskriften foreskriver, er endt med at blive virkeligt gode i farveskiftet.

2016-05-21 07.40.29

Omvendt er det lidt en fejlvurdering at strikke lysegrå og lyseblå lige efter hinanden, for i dagslys kan man ikke helt se at det er to farver. Dog.. jeg strikker IKKE tilbage. Igen. Den var jeg på i forgårs. Det er et rigtigt let mønster at memorere, men absolut et totalt besværligt ditto at strikke tilbage i. Jeg har ikke koncentration nok på kontoen til, at jeg bare kan trække i snoren og genetablere maskerne, så jeg må tage den bagvendt så at sige, og det gør jeg simpelthen ikke frivilligt. Så altså, jeg beholder grå og blå i rap.

 

 

 

 

2016-05-20 19.30.372016-05-20 19.31.08-2

Og så blev det i den grad det idylliske landliv, som jeg kunne tage fotos af i aftes. KAN det blive mere rigtigt? A hva ba?? 

 

Landkøkken, kat på bord, hjemmedyrkede rabarber OG et par strategisk rigtige kander tilfældigt liiige med i billedet. HA!

 

 

Hold da kæft hvor jeg kan :- )

2016-05-20 19.32.23

Herman har iøvrigt i den forbindelse så konstateret, at han IKKE kan lide de dersens lange røde sure nogen..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar