04 maj 2016

Morgenstund har guld i mund.. ell måske en lille bitte fugl

 

 

 

 

2016-05-03 06.43.01

Ahhh, at stå op og rulle op for gardinet. At høre fuglene kvidre og se solen skinne fra en næsten skyfri himmel. At mærke knapt så meget brok fra kroppen, som dagen i forvejen. At iføre sig sokker fordi det stadig er småkøligt ved gulvet, men iøvrigt glæde sig over at radiatorene er slukkede, og at det ikke er for koldt til det længere.

 

Ahh, at tage turen ned af trapperne med udsigt til kaffe og stille opvågning foran køkkenvinduet.

 

Nej vent!

 

Jeg spoler lige tilbage..

 

- ahh at tage turen ned af trapperne med udsigt til kaffe og se en fjer på gulvet!!!!

2016-05-04 06.34.16

Så ved man lissom hvad der venter ing..

 

2016-05-04 06.34.51

Jeg takker fordi du denne gang lille Herman, har ladet dine skatte ligge frit fremme, så jeg hurtigt kan fjerne dem igen. Du er så dygtig Herman og vældigt god til at være jæger, mor roser behørigt og håber ikke der er flere af den slags overraskelser i dag. VEL!

 

En anden gave, der er på vej i min retning forresten, er fra Rasmus. Min skarnsknægt numero uno er jo gået hen og blevet til en helt fantastisk søn, som bare giver sin mor glæde. Og ind i imellem også rynker i panden.  Han har nemlig foræret mig en morsdags gave igen i år. Jeg pippede noget om en drømmevandkande, og fire sekunder senere kunne jeg trykke KØB på computeren. Uh, hvor bliver jeg da bare forkælet af mine små. Det lykkedes mig endda at finde den ønskede farve til på tilbud, så mor her har sparet 70 kroner på den handel. HEP!

2016-05-03 18.03.30-2

Og nej, på billedet er der “kun” en halvtredser der spares, men der er andre steder på nettet, hvor kanden koster helt op til 270 kroner, sååå… 

 

Tirsdagens sidste gave var fra Josefine og bestod af min favorit. Krydrede saftige kyllingedeller med tilbehør og en klat koldt smør. Varm mad er en gave, og Josefine er god til det.

2016-05-03 17.30.05

De er ovenikøbet sundere end, hvis jeg selv havde fremstillet dem, for jeg har det med at stege i smør og pladre det hele til med endnu mere smør. Josefine er dydig og bruger kun olie.

 

 

Til sidst er der kun at glæde sig over, at armene er ved at komme sig igen. Godt hjulpet af piller og ro. I dag skal jeg så se hvad jeg egentlig kan foretage mig udenfor.

2016-05-02 07.32.52

2 kommentarer:

  1. Virkelig sej vandkande må jeg sige. Ønske ønske...

    SvarSlet
  2. En total dejlig forårs hilsen fra dig , Henriette:-). Jeg sender fluks en tilbage til dig og misserne

    SvarSlet