18 december 2017

Rygestoppets mange faser

20171213_141513


Pyhh denne weekend har været hård at komme igennem. Et totalt underligt mønster sådan et rygestop har synes jeg, men efter seks-syv dage uden de store indre dramaer, blev lørdag og søndag et par dage med mærkbare huller i mit liv, der hvor cigaretterne plejer at være. Jeg giver ikke op og jeg hænger stædigt fast, men noj det har fyldt meget i vanehalvdelen af min hjerne. Afgiftningen går sin gang som den skal,  og her er det ret utroligt at opleve de forskellige reaktioner/bivirkninger der komme fra kroppen. Den ene afløser den anden, og de står vel nærmest i kø og venter bare på at det bliver deres tur til at slå sig løs. De har en fest er hvad de har. Bivirkningerne..


Hudkløe, hovedpine, tandværk, urolig mave og måske allermest generende, dårlig nattesøvn. Jeg er sgu lidt småtræt efterhånden, og det er vel nok fem-seks nætter siden jeg sidst sov godt og uden uro.


Det skal være svært før det bliver let, vil jeg hermed tillade mig at omskrive en vis talemåde til.


20171213_141022


Røgfri er jeg heldigvis og for hver dag der går nærmer jeg mig mere og mere en ny status som eksryger. Den bedrift bliver mit helt bevidste bidrag til, at afslutte et rigtigt godt år med. Et år med masser af sejre og fremskridt. Et år, hvor det gode heldigvis har været meget mere synligt og mærkbart end det dårlige og svære. Næste år må jeg så se om jeg kan få gjort noget ved min elendige kost og kondition..

4 kommentarer:

 1. det kan tage lang tid før trangen er ude af krop og sind. Et halvt år efter mit stop, havde jeg lige et punkt, hvor jeg havde trang til en smøg. Hold fast Henriette, du kan godt!

  SvarSlet
 2. Ja, nu får du så lige en kommentar fra mig. Du er så sej og jeg fatter ikke helt, hvordan du klarer det. Folk skal bare vide, at det med impulskontrol er eksta svært Borderline mennesker.
  Det undrer mig, at du ikke får flere kommentarer? Det er som om, at du får mere respons, når du har problemer.
  Det må være underligt? Du er nået så langt❤️ Hold fast i den, du er😉

  SvarSlet
 3. Det er så flot, jeg har kæmpe beundring for din beslutning og den beslutsomhed det kræver at gennemføre den!
  Jeg er sikker på, at du klarer dette her ������
  Mange hilsener Jette

  SvarSlet
 4. Så flot gjort. Hold ud.. Det er svært men det lyder også som om du er målbevidst. Ønsker dig en god Jul

  SvarSlet