12 april 2009

Godnat godnat

Det har været en lang og dejlig dag. Igen.. ikke helt som planlagt, men alligevel. :-)

Jeg har været plantet de sidste timer i sofaen, i det der nu snart ligner en rigtig stue. Der er lige et par småting som skal gøres færdig de næste dage, men jeg er tilfreds.

Når to flytter sammen handler det i høj grad om kompromiser. Dem har der også været her i stuen. Vi er stort set enige om det meste i livet, meeeeeen der er dog ting som kræver forhandling. Det bærer stuen så også præg af nu. Jeg er til det lyse og han er til det mørke. Totalt traditionelt 100% mand kvinde problematik. Det er nu klaret ved at de to ender af stuen repræsenterer de to modpoler. Jeg har min elskede hvide lænestol, mine bogreoler og mine ting og dimser og sy/strikketøj, arvede genstande lige ved altanen. I den anden ende er husalteret, lyden, de sorte ting, de mere maskuline genstande og så selvfølgelig sofaen.
Sofaen som jeg iøvrigt helt er enig i, skulle være mørk. Hvide møbler er et håbløst projekt her i huset. De hvide møbler jeg har medbragt er bare ikke hvide mere.... Ingen af ungerne kan forholde sig til sådan noget som at passe på tingene, men det er en helt anden historie..

Det med kompromiser har jeg det godt med. Det er et valg jeg har taget. Jeg kunne godt have valgt at løbe skrigende bort da jeg fandt ud af vores meget forskellige instilling til hvad der er smukt, pænt, praktisk og god smag. Men sådan prioriterer jeg slet ikke. For mig er det vigtigst at jeg har fundet kærligheden. Jeg vil hellere være sammen med min elskede og så bo hyggeligt og lidt med blandede ting og sager. Jeg har boet alene og helt som jeg ville have det. Alt var som jeg syntes det skulle være, men jeg var jo alligevel ikke helt tilfreds. Jeg manglede noget.

Jeg manglede min kæreste.... Og vi lever livet i mange farver.


6 kommentarer:

 1. Jeg kender også til det med kompromiset, men det må nok bare være sådan. Hos os medbragte husbond en hvid sofa - men bare vi fik vores kæreste, finder man jo ud af resten. Ha' en dejlig dag ;-)

  SvarSlet
 2. Kompromier - ikke her. Her er det da mig, der bestemmer (ha, ha - fnis...)

  Nej, jeg tror, at det er sundt med et kompromis eller to. Sådan er livet jo. Vi gider vel heller ikke mænd, der bare siger ja og amen, vel ;-)

  God søndag ;-)

  SvarSlet
 3. Vi går stadig på kompromis og det er vel det der gør det til vores hjem :-)
  Heldigvis er de store højtalere gået istykker og de små der erstattede, ses ikke så meget :-)
  Rigtig god dag.

  SvarSlet
 4. Hej Madame.
  Ja det er nemlig lige det. Man finder sig til rette hen ad vejen. :-) tak for hilsenen, og god aften til dig.

  SvarSlet
 5. Hej Jeanette Mariae. Tak for hilsenen. Det ER nemlig sundt at kunne gå lidt på kompromis. Det er jo sådan hele livet er ik..

  God aften også til dig.

  SvarSlet
 6. Hej Lone og velkommen her.

  Den med højtalerne den er jeg også ude i. Vi startede med højtalere fra helvede, men nu er der heldigvis nogle der er meget pænere og mindre også. Dert var nok hans kompromis, og også hans ønske om bedre lyd der viste sig.

  Rigtig god aften til dig.

  SvarSlet