16 april 2009

Hmmm

Både i går og nu her til morgen har jeg leget med min side.

Madame har været så sød og tålmodig, at forklare mig hvordan jeg kunne få " seneste kommentarer" til at ligge her på forsiden.

Desværre syntes jeg ikke det virker som det skal. Jeg har fundet linket, har tilføjet det, men den standardtekst der følger med, vil ikke forsvinde og erstattes af de nyeste kommentarer. Jeg bliver helt krøllet i håret af at undre mig.

Jeg har søgt rundt omkring efter alternativer, bla et sted der hedder bloglines. Det lyder så ligetil, men et eller andet sted i processen går jeg helt galt, og det ender med...


Ingenting!


Jeg venter lidt og så prøver jeg igen gør jeg.

4 kommentarer:

 1. Kære du, jeg bruger Haloscan som kommentarfelt, og derfor har jeg nok flere muligheder - men jeg håber, du finder ud af noget, det er nemlig rigtig smart at kunne se de seneste kommentarer :O)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver ved til det lykkedes. Men er ørn er jeg nu bare ikke, til det der med HTML koder og hvad ved jeg. :-)

  SvarSlet
 3. Jeg bruger Wordpress.com og på hjemme-serveren bruger jeg Open Source versionen af Wordpress. Det fungerer på den måde, at man vælger et "skin" eller theme, tema, som styrer udseendet.

  De fleste temaer er "widget-parate", d.v.s. at man kan "klikke nogle elementer ind" på højre eller venstre margin/kolonne.

  Men man skal huske at "gemme", eller "opdatere", når man har valgt de ting, som man "klikker ind".

  På Wordpress er det somme tider HELT NEDE I BUNDEN af websiden, flere skærmfulde nedenfor, at der står "save changes" eller lignende.

  Måske ligner det Blogspot?

  SvarSlet
 4. Hej Dax2.

  Tak for din kommentar. Jeg forsøgte med WP på min forrige blog, men det drev mig til vanvid. Jeg fatter det bare ikke. Alle de koder og ord der skal holdes styr på.

  Men jeg vil lige chekke din teori efter i morgen.

  Godnat til dig. :-)

  SvarSlet