16 april 2009

Resultatet er..

Med tungen lige i munden og øjnene stift rettet mod hæklenålen, lykkedes det mig til sidst at blive færdig med tørklædet.
Jeg er tilfreds med resultatet, men må erkende at øvelse gør mester..

Derfor er jeg nu gået i gang med systematisk at lave små prøver af de forskellige hæklemetoder. Den første er et bølgemønster og da jeg først kom ind i det og kunne huske maskernes kombination, gik det helt godt. Dvs..

Som man kan se på dette billede, er der INGEN huller i arbejdet på illustrationen i bogen, men det er der på min prøve. Hmmm
Da klokken var henved et i nat, lagde jeg hele skidtet fra mig og gik i seng. Jeg VIL ikke give op, VIL lære det, er stædig, men pyhh det er møj nemmere at brodere og sy generelt. ALTSÅ


Bare lige for at slå fast, at det med syning er noget jeg er mere ferm til, så kommer her et billede af en plaid jeg har syet af ungernes aflagte sweatre og en enkelt kjole af datterens. Jeg syntes selv det er en mægtig god ide, at genanvende det strik der ikke længere kan passes. Og tæppet har været flittigt brugt de sidste par vintre. Faktisk så meget at NU kan det ikke mere. Derfor er der igen grund til, at gå skabe og hylder igennem for at hapse familiens striktrøjer.Der kommer jo desværre nok en vinter igen når sommeren går på hæld.
Der er heldigvis længe til endnu...

2 kommentarer:

 1. Nej, hvor er det altså fine præstationer. Både tørklæde og plaid. Super ide medplaiden. Og med hensyn til dine hæklerier, du får huller formentlig fordi din hæklenål er et nummer for stort til garnet.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Jeanette Mariae.

  Nej hvor fedt at du kan se det. Syntes jo selv at jeg har været ret så kvik med den plaid. hihi

  Det med nålen er sikker rigtigt. Jeg prøver en mindre størrelse.

  Mange tak for rådet og rosen

  Knus tilbage

  SvarSlet